Γυναίκα πέταξε τα παιδιά της από το μπαλκόνι και αθωώθηκε!

Ο εμβολιασμός μπορεί να είναι συνταγματικός στη Γερμανία

Η γυναίκα που πέταξε τα δίδυμα παιδιά της από τον πρώτο όροφο είναι αθώα: αυτό είναι το συμπέρασμα του περιφερειακού δικαστηρίου της Δρέσδης. Αυτό δεν είναι αρκετό για τον συνήγορο υπεράσπισής της.

Μια μητέρα που κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης των διδύμων της αθωώθηκε την Τρίτη από το περιφερειακό δικαστήριο της Δρέσδης.

Οι ένορκοι κήρυξαν την κατηγορούμενη αθώα. Προηγουμένως, ένας εμπειρογνώμονας είχε καταλήξει σε παρόμοιο συμπέρασμα λόγω της χρήσης ναρκωτικών και των ψυχικών ασθενειών της 37χρονης.

Η γυναίκα από τη Δρέσδη, η οποία έχει ακόμη έναν μεγαλύτερο γιο, πρόκειται τώρα να τοποθετηθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Οι δικαστές είναι πεπεισμένοι ότι η γυναίκα έριξε τα έξι μηνών τότε δίδυμα παιδιά της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου της Δρέσδης στις 13 Ιουνίου 2022.

Σύμφωνα με τη “Sächsische Zeitung” (SZ), η τοξικομανής είχε καταφέρει να διαβεβαιώσει το γραφείο πρόνοιας νέων και τους συγγενείς της ότι ήταν καθαρή (σ.σ από ναρκωτικά).

Έτσι, της επετράπη να κρατήσει τα μωρά υπό τη φροντίδα της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης θέλει να ασκήσει έφεση

Αν και τα βρέφη επέζησαν από την πτώση από ύψος σχεδόν πέντε μέτρων με σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και σπονδυλικές κακώσεις, χρειάστηκαν αρκετές επεμβάσεις.

Η εισαγγελία θεωρεί ότι τα αγόρια θα υποστούν μόνιμες σωματικές και ψυχικές βλάβες.

Αυτή τη στιγμή τα φροντίζει η αδελφή της κατηγορούμενης, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για το έργο αυτό.

Οι δικαστές ακολούθησαν το αίτημα της εισαγγελίας για αθώωση. Η 37χρονη ήταν μια γυναίκα που ήταν “ένοχη χωρίς να φταίει”, δήλωσε το δικαστήριο την Τρίτη.

Η ετυμηγορία δεν είναι νομικά δεσμευτική: ο συνήγορος υπεράσπισης της γυναίκας ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση.

Η “SZ” αναφέρει ότι ο συνήγορος υπεράσπισης θέλει να πετύχει αθώωση χωρίς τοποθέτηση σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Η πελάτισσά της είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι δεν θυμόταν τίποτα άλλο εκτός από την απειλή από τρίτο πρόσωπο μπροστά στο διαμέρισμά της και τη μυρωδιά του καμένου.

Πιθανότατα είχε απλώς φανταστεί και τα δύο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης