Ξέχασε πολύτιμα δαχτυλίδια αξίας 31.000 ευρώ στο τρένο

Μια γυναίκα έχασε τρία πολύτιμα δαχτυλίδια μέσα σε ένα τρένο ICE. Ένας ελεγκτής του τρένου τα βρήκε και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Η 61χρονη θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο.

Μια 61χρονη γυναίκα έχασε τρία πολύτιμα δαχτυλίδια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τρένο από τη Βιέννη στο Ρέγκενσμπουργκ. Αυτό ανέφερε η ομοσπονδιακή αστυνομία του Waldmünchen σε δελτίο τύπου.

Γυναίκα έχασε πολύτιμα δαχτυλίδια στο τρένο ICE από τη Βιέννη στο Ρέγκενσμπουργκ

Η γυναίκα είχε χάσει τρία δαχτυλίδια αξίας περίπου 31.000 ευρώ στο τρένο ICE. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, αντιλήφθηκε την απώλεια όταν έπλυνε τα χέρια της στο σπίτι. Σύμφωνα με την ίδια, κατάλαβε αμέσως πού είχε χάσει τα δαχτυλίδια. Η γυναίκα ειδοποίησε την ομοσπονδιακή αστυνομία του Ρέγκενσμπουργκ.

Ο συνοδός του τρένου βρήκε τα χαμένα δαχτυλίδια – η γυναίκα θέλει να τον ευχαριστήσει προσωπικά

Οι αστυνομικοί της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Ρέγκενσμπουργκ ενημέρωσαν στη συνέχεια τον ελεγκτή της αμαξοστοιχίας που συνέχιζε προς τη Νυρεμβέργη και παράλληλα την ομοσπονδιακή αστυνομία της Νυρεμβέργης.

“Ένας συνοδός του τρένου ανακάλυψε τα δαχτυλίδια και τα παρέδωσε στους αστυνομικούς της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Νυρεμβέργης που περίμεναν στην αποβάθρα μετά την άφιξη του τρένου στη Νυρεμβέργη. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τα δαχτυλίδια”, συνεχίζει το δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 61χρονη γυναίκα συγκινήθηκε πολύ από τον έντιμο υπάλληλο και θα ήθελε να τον ευχαριστήσει μόλις παραλάβει τα δαχτυλίδια στη Νυρεμβέργη.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης