Πουλιά στο Βερολίνο μαθαίνουν να μιμούνται τους ήχους του S-Bahn

Τα πουλάκια στη γερμανική πρωτεύουσα έχουν αποδείξει ότι είναι πραγματικοί Βερολινέζοι: σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης, ένα πλήθος πουλιών έχει μάθει να επαναλαμβάνει τους χαρακτηριστικούς ήχους του S-Bahn.

Τα πουλιά του Βερολίνου μιμούνται τους ήχους του S-Bahn

Τα πουλιά που βρίσκουν καταφύγιο στο Alexanderplatz του Βερολίνου, έναν από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς τρένων, λεωφορείων και τραμ της γερμανικής πόλης, διαπιστώθηκε ότι μιμούνται τον αναγνωρίσιμο τριπλό ήχο συναγερμού που ακούγεται πριν κλείσουν οι πόρτες του S-Bahn και του U-Bahn πριν αναχωρήσουν από τον σταθμό.

Όποιος έχει ζήσει στο Βερολίνο ή έχει περάσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην πρωτεύουσα είναι πιθανό να έχει αυτό τον ήχο “bo-bee-bo”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.