Προβλέψεις καιρού σε NRW: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Γερμανία Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία Ντίσελντορφ

Η Παρασκευή θα είναι ωραία και ζεστή, αλλά στη συνέχεια θα γίνει το “καιρικό μπαμ”: σύντομα καταιγίδες θα μετακινηθούν και πάλι στη NRW. Ποιες πόλεις επηρεάζονται ιδιαίτερα.

Η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ξεκινάει πραγματικά καλοκαιρινά την τελευταία ημέρα πριν από το Σαββατοκύριακο – αλλά σύμφωνα με τη Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD), υπάρχει ήδη η απειλή μιας αλλαγής του καιρού στα δυτικά το Σάββατο, η οποία θα φέρει επίσης ισχυρές βροχές στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη, η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 31 βαθμούς σε τμήματα της NRW αυτή την Παρασκευή: η πρωτεύουσα του κρατιδίου Ντίσελντορφ θα φτάσει έως και τους 29 βαθμούς, σύμφωνα με την πύλη Wetter.com, ενώ στην Κολωνία τους 30 βαθμούς.

Στο Ντόρτμουντ και το Έσσεν, επίσης, θα είναι εξαιρετικά ηλιόλουστο με 28 έως 29 βαθμούς.

Το βράδυ, ωστόσο, θα συγκεντρωθούν περισσότερες νεφώσεις στα δυτικά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, επίκειται αλλαγή του καιρού: οι μετεωρολόγοι αναμένουν πυκνές νεφώσεις, με πιθανότητα καταιγίδων.

Οι βροχές που θα ακολουθήσουν θα δροσίσουν και πάλι το κρατίδιο και το Σάββατο, σύμφωνα με την DWD, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν μόνο μεταξύ 23 και 26 βαθμών.

Καιρός το Σαββατοκύριακο στη NRW: Απειλή για ισχυρές καταιγίδες

Το Ντόρτμουντ και το Έσσεν θα δουν τις θερμοκρασίες τους να πέφτουν στους 21 και 22 βαθμούς, ενώ το Ντίσελντορφ και η Κολωνία θα φτάσουν τους 23 βαθμούς.

Το Σάββατο θα σημειωθούν αλλεπάλληλες καταιγίδες και βροχές, ενώ σύμφωνα με την DWD αναμένονται ισχυρές βροχές που θα διαρκέσουν αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με το Wetter.com, είναι πιθανό να εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες, κυρίως γύρω από το Ντίσελντορφ και στο Münsterland.

Σύμφωνα με την DWD, η Κυριακή θα είναι κάπως λιγότερο θυελλώδης: Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 23 έως 27 βαθμούς.

Το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα παραμείνει επίσης ευμετάβλητο: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα μετακινηθούν από τα νοτιοδυτικά, συνοδευόμενες από ισχυρές βροχές σε ορισμένες περιοχές.

Στο νοτιοανατολικό μισό του κρατιδίου είναι πιθανό να εκδηλωθούν ακόμη και καταιγίδες.

Στα βορειοδυτικά, ωστόσο, θα παραμείνει ως επί το πλείστον ξηρό. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα μεγαλύτερα υψόμετρα θα φτάσει μόλις τους 20 βαθμούς.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης