Πυρκαγιά σε λεωφορείο στην Α5 – μεγάλο μποτιλιάρισμα

Σύγκρουση με σταθμευμένο e-car: 2 αυτοκίνητα καίγονται

Ένα λεωφορείο καίγεται στον αυτοκινητόδρομο Α5 κοντά στη Φρανκφούρτη. Η φωτιά τίθεται γρήγορα υπό έλεγχο, αλλά το μποτιλιάρισμα και τα εμπόδια συνεχίζονται.

Επειδή ένα λεωφορείο κάηκε στον αυτοκινητόδρομο A5 κοντά στη Φρανκφούρτη το απόγευμα της Παρασκευής, υπήρχαν σημαντικά εμπόδια στην κυκλοφορία και μεγάλης διάρκειας μποτιλιαρίσματα.

Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στη λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση το Κάσελ μεταξύ των εξόδων Φρανκφούρτης-Φλουφχάφεν και Φρανκφούρτης-Βεστχάφεν γύρω στις 3.30 μ.μ., σύμφωνα με δημοσιογράφο που βρισκόταν στο σημείο.

Ο καπνός ήταν κατά διαστήματα ορατός για χιλιόμετρα, αναφέρει η “Frankfurter Neue Presse”.

“Λόγω της ελαφριάς κατασκευής με πολύ πλαστικό και αλουμίνιο, υπήρχε πολύς καπνός”, δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Φρανκφούρτης στο Deutsche Presse-Agentur.

A5 κοντά στη Φρανκφούρτη: Τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προσωρινά κλειστές

Ωστόσο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο. Κατασβέστηκε με νερό και αφρό, συνεχίζει το dpa.

Το λεωφορείο βρισκόταν κατά πάσα πιθανότητα σε ταξίδι μετεπιβίβασης.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, τρεις από τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας χρειάστηκε να κλείσουν προσωρινά.

Μία από τις λωρίδες παρέμεινε ανοιχτή για την κυκλοφορία, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία κυκλοφορίας από το Google Maps, είχε σχηματιστεί μποτιλιάρισμα σχεδόν δέκα χιλιομέτρων.

Από τις 6.15 μ.μ., εκτιμάται ότι το μήκος του εξακολουθούσε να είναι περίπου πέντε χιλιόμετρα.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης