Στη Βαυαρία ο υψηλότερος δείκτης επίπτωσης στη Γερμανία

Πουθενά στη Γερμανία ο δείκτης δεν είναι τόσο υψηλός όσο στην περιοχή του Starnberg. Την Τρίτη, το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) ανέφερε τιμή 2.847,5.

Μετά την πόλη Remscheid και το Βερολίνο Tempelhof-Schöneberg, η περιφέρεια του Dachau ακολουθεί στην τέταρτη θέση με δείκτη 2.630,3. Στο Μόναχο, ο δείκτης είναι 1.678,8 και έτσι αυξήθηκε και πάλι σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Σε επίπεδο Γερμανίας, ο δείκτης ξεπέρασε για πρώτη φορά το όριο των 1.200. Το RKI εξέδωσε την τιμή των νέων λοιμώξεων ανά 100.000 κατοίκους και εβδομάδα το πρωί της Τρίτης ως 1.206,2.

Συγκριτικά: Την προηγούμενη ημέρα, η τιμή ήταν 1.176,8. Πριν από μία εβδομάδα, ο εθνικός δείκτης επίπτωσης ήταν 894,3 (προηγούμενος μήνας: 220,3). Οι υγειονομικές αρχές της Γερμανίας ανέφεραν 162.613 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό στο RKI μέσα σε μία ημέρα.

Οι εμπειρογνώμονες υποθέτουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων που δεν καταγράφονται στα δεδομένα του RKI είναι μεγάλος και αυξάνεται περαιτέρω, μεταξύ άλλων επειδή οι δυνατότητες διενέργειας τεστ και τα τμήματα υγείας βρίσκονται στα όριά τους σε πολλά μέρη.

Επιπλέον, ορισμένες πόλεις και περιφέρειες αναφέρουν προβλήματα με τη διαβίβαση των αριθμών των περιστατικών εδώ και ημέρες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.