Τέλος η έκδοση αναρρωτικής μέσω τηλεφώνου στη Γερμανία

Από αυτή την Τετάρτη (1 Ιουνίου), δεν θα είναι πλέον δυνατό να γραφτείτε άρρωστος για ένα ελαφρύ κρυολόγημα απλά μέσω τηλεφώνου.

Οι ασθενείς θα πρέπει να πηγαίνουν στο ιατρείο ή να χρησιμοποιούν τις ώρες βιντεοκλήσης, όπως ανακοίνωσε η Κοινή Ομοσπονδιακή Επιτροπή ιατρών, νοσοκομείων και ασφαλιστικών εταιρειών υγείας.

Γιατί δεν μπορούν να μειωθούν οι τιμές καυσίμων στη Γερμανία;

Η τρέχουσα εξέλιξη της πανδημίας καθιστά δυνατή τη λήξη του ειδικού κανονισμού, ο οποίος είχε παραταθεί αρκετές φορές.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η πανδημία αποκτήσει και πάλι δυναμική, οι εν λόγω ειδικοί κανονισμοί θα μπορούσαν να επανέλθουν σε ισχύ για ορισμένες περιοχές ή σε εθνικό επίπεδο.

Από τα τέλη Μαρτίου 2020, είναι δυνατή η λήψη αναρρωτικής άδειας μέσω τηλεφώνου σχεδόν χωρίς διακοπή. Αυτό επρόκειτο να μειώσει τις περιττές επαφές, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.