Βαυαρία: Παράταση του εισιτηρίου των 365 ευρώ μέχρι το 2025

Η Βαυαρία αποφάσισε να παρατείνει την επιδότηση του εισιτηρίου των 365 ευρώ μέχρι το 2025, όπως αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο στο Μόναχο την Τρίτη.

Στις περιοχές μεταφορών γύρω από τα αστικά κέντρα του Μονάχου, της Νυρεμβέργης, του Βίρτσμπουργκ, του Ρέγκενσμπουργκ, του Άουγκσμπουργκ και του Ίνγκολσταντ, οι μαθητές και οι εκπαιδευόμενοι επωφελούνται ήδη από το μειωμένο ετήσιο εισιτήριο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, Christian Bernreiter (CSU), η περιοχή του Aschaffenburg και οι περιφέρειες Neu-Ulm και Lindau θα υποστηριχθούν στην πορεία προς την εισαγωγή.

Η Βαυαρία θα επιστρέψει στις ενώσεις μεταφορών που προσφέρουν το εισιτήριο τα δύο τρίτα των μειωμένων εσόδων.

Στην περιοχή του Άσαφενμπουργκ, το εισιτήριο των 365 ευρώ θα πρέπει να μπορεί να ξεκινήσει με την έναρξη του νέου σχολικού έτους την 1η Αυγούστου 2023.

Περίπου το 60 τοις εκατό των μαθητών και των ασκούμενων στη Βαυαρία θα επωφεληθούν από το εισιτήριο, δήλωσε ο Bernreiter. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος της συμφωνίας συνασπισμού έχει επιτευχθεί.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.