Υποψίες κατά εμπειρογνωμόνων στη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Η αστυνομία της Στουτγάρδης διεξάγει έρευνα σε βάρος τριών εμπειρογνωμόνων οχημάτων που φέρονται να πιστοποίησαν αυτοκίνητα ως κατάλληλα παρά τις σημαντικές τους ελλείψεις.

Σε σχεδόν 30 περιπτώσεις, οι άνδρες πιστοποίησαν ψευδώς τα οχήματα κατά τη διάρκεια γενικού ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Πέμπτη. Είχαν προηγηθεί αρκετοί κυκλοφοριακοί έλεγχοι, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκαν σοβαρά ελαττώματα στα αυτοκίνητα.

Η έρευνα, η οποία διήρκησε περίπου ένα χρόνο, οδήγησε τελικά την αστυνομία στους τρεις υπόπτους, ηλικίας 36, 41 και 53 ετών. Την Τετάρτη, οι ερευνητές έψαξαν τα διαμερίσματά τους. Σύμφωνα με την έκθεση, τα πιθανά στοιχεία πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.