Γερμανία: 16χρονος έκλεψε αυτοκίνητο για να πάει σε οίκο ανοχής

Γερμανία: 16χρονος έκλεψε αυτοκίνητο για να πάει σε οίκο ανοχής

Ένας 16χρονος από την περιοχή Deggendorf οδήγησε σε οίκο ανοχής στο Μόναχο με κλεμμένο αυτοκίνητο και υπό την επήρεια μαριχουάνας.

Το αυτοκίνητο ανήκε σε έναν γνωστό του που ζούσε στο ίδιο σπίτι στο Künzing, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Καθ’ οδόν προς τον οίκο ανοχής, ο νεαρός έκλεψε πινακίδες κυκλοφορίας. Με τις ξένες πινακίδες στο αυτοκίνητο, γέμισε το ρεζερβουάρ και συνέχισε χωρίς να πληρώσει το βράδυ της Παρασκευής.

Κατά την επιστροφή του, στάθμευσε το αυτοκίνητο στο Künzing.

Η αστυνομία βρήκε το κατεστραμμένο αυτοκίνητο μία ημέρα αργότερα, όπως αναφέρθηκε. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 16χρονο με πολλές περιπολίες και ένα ελικόπτερο. Αργότερα παραδόθηκε και στάλθηκε σε ίδρυμα ανηλίκων.

Ο κατάλογος των κατηγοριών είναι μακρύς: μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτοκινήτου, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, απάτη με καύσιμα, φθορά περιουσίας και κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης