75χρονη τίναξε την μπάνκα στον αέρα: Δείτε πόσα κέρδισε!

Στα τέλη Μαρτίου, κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ ποτ της λοταρίας στη Βαυαρία. Στην αρχή, η 75χρονη νικήτρια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν τόσο τυχερή.

Η πολυήμερη αναζήτηση των κατόχων του δεύτερου υψηλότερου μέχρι στιγμής κέρδους λαχείου στη Βαυαρία έφτασε στο τέλος της.

Τα σχεδόν 74 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot πήγαν στην Άνω Βαυαρία, όπως ανακοίνωσε το Lotto Bayern.

Μια 75χρονη γυναίκα είχε πρώτα λύσει ένα παζλ Sudoku στο περιοδικό πελατών της διοίκησης της λοταρίας πριν συγκρίνει τους νικητήριους αριθμούς με την απόδειξή της.

Δύο ημέρες αργότερα, η συνταξιούχος επικοινώνησε στη συνέχεια με τον γιο της.

“Παίζω πάνω από 50 χρόνια και δεν έχω κερδίσει ποτέ κάτι μεγαλύτερο”, δήλωσε η ίδια στην ειδησεογραφική πύλη “infranken.de”, εξηγώντας τη χαλαρή της προσέγγιση στον έλεγχο των νικητήριων αριθμών.

Είπε ότι είχε επιλέξει τους αριθμούς του λαχνού στην τύχη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γιος αντέδρασε επίσης ήρεμα στο μήνυμα της μητέρας του. Μόνο όταν συνέκρινε την απόδειξη με τους νικητήριους αριθμούς συνειδητοποίησε την καλή του τύχη.

Ηλικιωμένη πολίτης προσβλέπει σε “ένα σπίτι με κήπο και πολλές διακοπές”

Στη συνέχεια ο γιος ενημέρωσε τα μέλη του συνδικάτου της λοταρίας για το συνολικό κέρδος των 73.860.867,70 εκατομμυρίων ευρώ.

Και αυτοί, επίσης, έλεγξαν πρώτα τους αριθμούς πριν μπορέσουν να πιστέψουν την τύχη τους.

Η ηλικιωμένη ανυπομονεί τώρα περισσότερο για “ένα δικό της σπίτι με κήπο και πολλές διακοπές με την οικογένειά της”, ανακοίνωσε το Lotto Bayern.

Η Κρατική Διοίκηση Λοταρίας και Καζίνο είχε περάσει αρκετές ημέρες αναζητώντας τους ιδιοκτήτες του ανώνυμου λαχνού με τους νικητήριους αριθμούς από τις 28 Μαρτίου.

Το Eurojackpot είναι μια διεθνής λοταρία που προσφέρεται από κρατικές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών σε 18 ευρωπαϊκές χώρες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης