Άνδρας πέφτει μπροστά από κινούμενο τρένο του μετρό στο Μόναχο

Μεγάλη τύχη: Άνθρωπος πέφτει μπροστά από κινούμενο τρένο του μετρό στην Odeonsplatz στο Μόναχο – ο οδηγός του τρένου αντιδρά αστραπιαία

Ένας οδηγός του μετρό στο Μόναχο έσωσε τη ζωή ενός άνδρα με τη γρήγορη αντίδρασή του. Ο επιβάτης είχε πέσει στις ράγες μπροστά από το κινούμενο τρένο.

Ένας περίπου 40χρονος άνδρας στάθηκε απίστευτα τυχερός νωρίς σήμερα το πρωί στο Μόναχο: Στο σταθμό του μετρό Odeonsplatz, έπεσε στις ράγες μπροστά από ένα τρένο που μόλις έφτανε.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο άνδρας έχασε πιθανότατα την ισορροπία του στην άκρη της πλατφόρμας.

Άνδρας πέφτει μπροστά από κινούμενο τρένο του μετρό στο Μόναχο

Ο μηχανοδηγός του μετρό που έφτανε αναγνώρισε τον κίνδυνο και αντέδρασε αστραπιαία: ξεκίνησε αμέσως έκτακτο φρενάρισμα.

Ο επιβάτης που είχε πέσει μπόρεσε έτσι να σωθεί την τελευταία στιγμή. Η εσοχή κάτω από την πλατφόρμα που προβλέπεται για τέτοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης του έσωσε τη ζωή.

Μετά το παρ’ ολίγον τραγικό δυστύχημα, ο άνδρας ανασύρθηκε στην πλατφόρμα από έναν περαστικό και έναν υπάλληλο της MVG.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, καθόταν σε ένα παγκάκι στην πλατφόρμα όταν έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ακόμα κάπως ζαλισμένος αλλά σχεδόν σώος.

Ο άνδρας εξετάστηκε επιφανειακά από ομάδα γιατρών των επειγόντων περιστατικών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μονάχου για περαιτέρω εξετάσεις.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης