Άνδρας πέθανε μετά από ένεση στο πέος στη Γερμανία

Newsroom

Άνδρας πέθανε μετά από ένεση στο πέος στη Γερμανία

Wuppertal/Solingen (NRW) – Ήθελε ένα μεγαλύτερο πέος και πλήρωσε αυτή του την επιθυμία με τη ζωή του;

Στις 7 Ιουλίου ο Torben K. (46) από το Solingen θα πρέπει να δικαστεί ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου του Wuppertal.

Ο εναλλακτικός θεραπευτής φέρεται να έκανε ένεση με λάδι σιλικόνης στο πέος και τους όρχεις ενός 32χρονου άνδρα κατόπιν αιτήματός του.

Λίγο αργότερα, ο άνδρας από την Έσση εμφάνισε προβλήματα υγείας και αργότερα πέθανε.

Η εισαγγελία κατηγορεί τον άνδρα από το Σόλινγκεν για σωματική βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και για παραβίαση του Heilpraktikergesetz (νόμου περί εναλλακτικών θεραπευτών).

Το θύμα ταξίδεψε στο Solingen τον Ιούνιο του 2019, όπου ο κατηγορούμενος του έκανε ένεση στο διαμέρισμά του.

Η δηλητηρίαση του αίματος οδηγεί σε ανεπάρκεια οργάνων

Επιστρέφοντας σπίτι του, ο 32χρονος εμφάνισε ξαφνικά δύσπνοια, χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Gießen.

Επτά μήνες μετά την ένεση, είναι νεκρός. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας υπέστη πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης του αίματος.

Ο κατηγορούμενος, Torben K., ενήργησε, σύμφωνα με την εισαγγελία, γνωρίζοντας ότι δεν είχε άδεια να το κάνει.

Επιπλέον, “ήταν σε θέση να αναγνωρίσει, αν είχε ασκήσει την απαραίτητη προσοχή, ότι η έγχυση του ελαίου σιλικόνης θα μπορούσε να έχει επιβλαβείς, ενδεχομένως θανατηφόρες συνέπειες.

Δεν είναι σαφές γιατί ο άνδρας από την Έσση έκανε την ένεση σιλικόνης. Η πρακτική αυτή χρησιμοποιείται συχνά για τη μεγέθυνση του πέους και δεν είναι ασυνήθιστο να προκύπτουν επιπλοκές για την υγεία.

Έχουν προγραμματιστεί τρεις ημέρες δίκης. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης