Ανήλικη συναντά τον πατέρα της από τη Γερμανία μετά από 1 χρόνο

Newsroom

Updated on:

Πατέρας τραυματίζει σοβαρά το παιδί του: Το βρέφος πεθαίνει

Μία συγκινητική οικογενειακή ιστορία αποκαλύπτει το “Χαμόγελο του Παιδιού”, με μία ανήλικη που βρισκόταν υπό την προστασία του ιδρύματος.

Η μικρή κοπέλα επανενώθηκε με τον πατέρα της, ο οποίος βρισκόταν στη Γερμανία, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Κοντά ένας χρόνος πέρασε από τότε που ήρθε κοντά μας η μικρή μας φίλη Λ., και τη γνωρίσαμε… Πολλές στιγμές, όμορφες στιγμές, αλλά ήρθε η ώρα που λαχταρούσε πιο πολύ απ’ όλα, η στιγμή να συναντήσει και πάλι τον πατέρα της.

Φεύγοντας μας άφησε το παρακάτω μήνυμα που μας έκανε να συγκινηθούμε…

*Αν μπορούσα να σας μεταφέρω μέσα από τα μάτια μου τον κόσμο θα μιλούσα για αγάπη, χαμόγελο και εκπλήρωση ονείρων…

Ήρθα στην Ελλάδα μόνη, βρέθηκα σε ένα Σπίτι που κάποιος γλυκός άνθρωπος μιλούσε τη γλώσσα μου, αραβικά. Μέσα από την οικογένεια αυτή έμαθα όμως κι εγώ ελληνικά.

Πήγα στο σχολείο, έκανα φίλους, διασκέδασα και έζησα με ασφάλεια ως παιδί. Είδα πως είναι να σε φροντίζουν και να είναι άνθρωποι δίπλα σου μέχρι να έρθει η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου…

Η στιγμή που βρίσκεσαι στη Γερμανία δίπλα στον πατέρα σου που κλαίει από χαρά, βλέποντας το χαμόγελο του παιδιού του, το Χαμόγελο μου, διατηρημένο στα χείλη, και να ευχαριστεί όλους εκείνους που με φρόντισαν σαν δικό τους παιδί.

Δε θα σας ξεχάσω ποτέ, άνθρωποι με Χαμόγελο για όλα τα παιδιά.

*Σε ευχαριστούμε για τα τόσο όμορφα λόγια σου. Το «Χαμόγελο» και οι άνθρωποί του, θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα σου, και στην οικογένειά σου, για ό, τι χρειαστεί.

Πηγή: thestival

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης