Αστυνομικό άλογο τραυμάτισε φιλάθλους σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Αστυνομικό άλογο τραυμάτισε φιλάθλους στην Allianz Arena του Μονάχου – το ζώο τρόμαξε από το θόρυβο…

Πριν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, δύο φίλαθλοι θέλησαν να βγάλουν μια φωτογραφία με ένα άλογο της αστυνομίας, αλλά αυτό τρόμαξε από έναν δυνατό θόρυβο. Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 30 Απριλίου στην Allianz Arena του Μονάχου, δύο φίλαθλοι ποδοσφαίρου περπατούσαν από το βόρειο πάρκινγκ λεωφορείων προς το στάδιο γύρω στις 2 μ.μ.. Όπως σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Fröttmaning, η ομάδα ιππασίας της αστυνομίας ήταν σε υπηρεσία.

Οι δύο φίλαθλοι, ένας 47χρονος και μία 55χρονη, πέρασαν μπροστά από τα άλογα και θέλησαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία και τοποθετήθηκαν σε άμεση γειτνίαση με το ζώο.

Ατύχημα με άλογο της αστυνομίας: Ο δυνατός θόρυβος λεωφορείου τρομάζει το ζώο

Ωστόσο, το άλογο τρόμαξε από τον δυνατό θόρυβο που έκανε ένα λεωφορείο στο χώρο στάθμευσης. Πανικόβλητο, το ζώο κινήθηκε προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. Πάτησε το δεξί πόδι του 47χρονου και το αριστερό πόδι της 55χρονης.

Η 55χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 47χρονος, από την άλλη πλευρά, τραυματίστηκε ελαφρά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ στο σημείο.

Το τμήμα ατυχημάτων της τροχαίας του Μονάχου ανέλαβε τη διερεύνηση του ατυχήματος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης