Χτύπημα 120 εκατομμυρίων στο Eurojackpot στη Γερμανία

Γερμανία Λόττο Eurojackpot

Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε νικητής: Τώρα το Eurojackpot των 120 εκατομμυρίων ευρώ κέρδισε ένας παίκτης στο Σλέσβιχ-Χολστάιν.

Ένας παίκτης λοταρίας ή ένα συνδικάτο στοιχημάτων από το Σλέσβιχ-Χολστάιν έσπασε το Eurojackpot γεμάτο με 120 εκατομμύρια ευρώ.

Με τους νικητήριους αριθμούς 2, 3, 18, 23, 39 και τους δύο αριθμούς ευρώ 6 και 8, ένας παίκτης ή ένα συνδικάτο στοιχημάτων κέρδισε μετά από 14 κληρώσεις χωρίς κύριο έπαθλο, όπως ανακοίνωσε η Westlotto την Παρασκευή μετά την κλήρωση στο Ελσίνκι.

Με τον τρόπο αυτό καταρτίζεται το γερμανικό ρεκόρ κέρδους, το οποίο κατέχει ένας παίκτης της λοταρίας του Βερολίνου με το ίδιο ποσό από τον Νοέμβριο του 2022.

Περισσότερα δεν είναι δυνατόν, διότι η ευρωπαϊκή λοταρία με 18 συμμετέχουσες χώρες έχει ανώτατο όριο τα 120 εκατομμύρια ευρώ. Κάθε επιπλέον ευρώ που παίζεται πηγαίνει στην επόμενη κατηγορία βραβείων.

Η πιθανότητα να κερδίσει κανείς το Eurojackpot είναι 1 στα 140 εκατομμύρια.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης