Διαδήλωση γυμνόστηθων στο κέντρο γερμανικής πόλης

Newsroom

Updated on:

Γιατί γίνονται τόσες πολλές απεργίες στη Γερμανία αυτή τη στιγμή;

Όποιος κυκλοφορούσε στο κέντρο της Δρέσδης το απόγευμα του Σαββάτου μπορούσε να παρατηρήσει πολλές γυμνόστηθες ποδηλάτισσες…

Οι συμμετέχοντες διαδήλωναν “κατά των προτύπων που επιτρέπουν στους άνδρες να εμφανίζονται γυμνόστηθοι – αλλά στις γυναίκες, ως επί το πλείστον, όχι”.

Η παρέλαση των γυμνόστηθων είχε ξεκινήσει από το Neustadt και οδήγησε μέσα από την Παλιά Πόλη της Δρέσδης. Έκανε επίσης ποδηλασία γύρω από την Frauenkirche.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυμνή διαδήλωση ήταν ειρηνική και χωρίς επεισόδια. Ο εκπρόσωπος δεν μπόρεσε να πει πόσοι ποδηλάτες συμμετείχαν το απόγευμα όταν ρωτήθηκε.

Φόβοι για γυμνά στήθη στο δημαρχείο

Το δημαρχείο ήταν ήδη ιδιαίτερα νευρικό εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη διαδήλωση γυμνιστών.

Προφανώς ανήσυχο για τις θρησκευτικές ευαισθησίες των εκκλησιαζομένων, το γραφείο δημόσιας τάξης της Δρέσδης είχε στείλει εσωτερική εγκύκλιο (στη διάθεση της BILD) ζητώντας τόσο από το Ίδρυμα Frauenkirche όσο και από το γραφείο της ενορίας του καθολικού καθεδρικού ναού πληροφορίες σχετικά με το “αν θα γινόταν λειτουργία ή άλλη εκδήλωση στον καθεδρικό ναό ή στη Frauenkirche γύρω στις 2 μ.μ.”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης