Η Edeka ανακαλεί γνωστό προϊόν – μολυσμένο με λιστέρια

Η Edeka ανακαλεί γνωστό προϊόν - μολυσμένο με λιστέρια

Προσοχή – Κίνδυνος: Η Edeka ανακαλεί το ιταλικό ορεκτικό Vitello Tonnato του κατασκευαστή Piatti Freschi Italia..

Λόγω μόλυνσης, ο κατασκευαστής Piatti Freschi Italia ανακαλεί επί του παρόντος το Vitello Tonnato στη συσκευασία των 150 γραμμαρίων. Το προϊόν πωλήθηκε στην Edeka και στην Marktkauf.

Το Vitello Tonnato είναι ένα ιταλικό ορεκτικό, όπου το μοσχάρι σε λεπτές φέτες μαγειρεύεται σε ζωμό λαχανικών και λευκό κρασί και στη συνέχεια καλύπτεται με σάλτσα τόνου όταν κρυώσει.

Το προϊόν προσφερόταν κυρίως στην Edeka και την Marktkauf

Τα κρατίδια που επηρεάζονται είναι η Βαυαρία, το Αμβούργο, η Σαξονία και η Θουριγγία. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το βακτήριο Listeria monocytogenes εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ενός συνήθους ποιοτικού ελέγχου.

Οι καταναλωτές δεν πρέπει πλέον να καταναλώνουν το προϊόν σε καμία περίπτωση.

Οι λιστέριες είναι βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες του στομάχου και του εντέρου.

Το ακόλουθο προϊόν επηρεάζεται από την ανάκληση στην Edeka:

EDEKA Genussmomente Vitello Tonnato.
Συσκευασία 150 γραμμαρίων Ημερομηνία ανάλωσης 01.07.2023.
Κατασκευαστής: Piatti Freschi Italia

Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν το εν λόγω προϊόν στο σημείο αγοράς τους και θα τους επιστραφεί η τιμή αγοράς ακόμη και χωρίς την προσκόμιση της απόδειξης, εξηγεί η Edeka. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι επίσης διαθέσιμη για να απαντήσει σε τυχόν απορίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 0800 333 5211 από Δευτέρα έως Κυριακή.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης