Ενοχλήθηκε το άλογό του και έκανε… ντου στο γήπεδο! (vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Ολλανδία, όταν ένας τύπος έκανε… έφοδο στον αγωνιστικό χώρο με ένα σκούτερ, επειδή το άλογό του είχε τρομάξει από τα πυροτεχνήματα.

Συγκεκριμένα, στα δέκα λεπτά αγώνα στο Veenhuizen – Vitesse’63, ένας απίστευτος τύπος που μένει κοντά στο γήπεδο όπου εξελισσόταν το ματς, μπήκε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο με ένα σκούτερ, έκοψε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο και τα έψαλλε στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας.

Όπως σημειώνουν τα ολλανδικά Μέσα, αφορμή στάθηκε πως πριν από το παιχνίδι, νεαροί οπαδοί της Veenhuizen έριξαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα το άλογο του να ταραχθεί, με τον ίδιο να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Πηγή: SDNA

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης