Η Edeka αλλάζει σε Payback – τι θα συμβεί στην Deutschlandcard;

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα Deutschlandcard στην Edeka εδώ και 15 χρόνια. Όμως με την είσοδο του ανταγωνιστή Payback, η συνεργασία είναι πιθανό να λήξει.

“Με την Deutschlandcard μπορείτε να συλλέγετε πόντους σε όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα Edeka, τα καταστήματα Marktkauf και πολλούς άλλους συνεργάτες” – με αυτόν τον τρόπο η Edeka διαφημίζει προς το παρόν ακόμη το πρόγραμμα μπόνους, στο οποίο η αλυσίδα σούπερ μάρκετ είναι πιστή εδώ και 15 χρόνια. Αλλά αυτό μπορεί σύντομα να τελειώσει.

Όπως αναφέρει η “Lebensmittelzeitung”, η Edeka θα ενταχθεί στον ανταγωνιστή της Payback στα τέλη του 2024.

Το ίδιο ισχύει και για τις θυγατρικές Netto και Marktkauf. Η Edeka και η Payback δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα τη μελλοντική συνεργασία.

Απώλεια για την κάρτα Deutschlandcard

Σύμφωνα με έρευνα της “Lebensmittelzeitung”, η κορυφαία εταιρεία λιανικής πώλησης τροφίμων στην αγορά της Γερμανίας αναμένει ότι η αλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη κάλυψη και καλύτερα δεδομένα πελατών από ό,τι με τον προηγούμενο συνεργάτη.

Για την Deutschlandcard, αυτό σημαίνει την απώλεια δύο από τους πιο ελκυστικούς συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Αλλά ακόμη και χωρίς την Edeka και τη Netto, οι πελάτες μπορούν να συλλέγουν πόντους με την Deutschlandcard σε σχεδόν 500 καταστήματα λιανικής πώλησης.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι εξής επιχειρήσεις: 

  • H&M
  • Otto
  • Tchibo
  • Ernsting’s Family
  • Bonprix
  • Media Markt
  • Fielmann
  • Lieferando
  • Ebay
  • Zooplus
  • Esso
  • Sheego
  • Esprit
  • Weltbild
  • booking.com
  • Blume 2000
  • Shop Apotheke
  • Groupon

Η Deutschlandcard γίνεται 15 ετών – και το γιορτάζει με “εβδομάδες εξοικονόμησης”

Φέτος, το πρόγραμμα μπόνους θα είναι ιδιαίτερα ανταποδοτικό. Με την ευκαιρία της 15ης επετείου της, η Deutschlandcard ανακοίνωσε “Εβδομάδες εξοικονόμησης”.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν πρόσθετα κουπόνια και να συγκεντρώσουν περισσότερους πόντους.

Η επόμενη εβδομάδα εξοικονόμησης διαρκεί από τις 10 έως τις 16 Απριλίου 2023.

Όπως και με το Payback, οι χρήστες μπορούν να συμψηφίσουν τους πόντους της Deutschlandcard με τις αγορές τους και να εξοικονομήσουν χρήματα.

Ένας πόντος αντιστοιχεί σε ένα λεπτό. Εναλλακτικά, οι πόντοι μπορούν να μετατραπούν σε ανταμοιβές ή να δωριστούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Σε αντάλλαγμα, οι έμποροι συλλέγουν πληροφορίες για τους πελάτες τους και μπορούν αργότερα να τοποθετούν διαφημίσεις που είναι πιο προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες προστασίας των καταναλωτών τείνουν να αντιμετωπίζουν με καχυποψία εκπτωτικά προγράμματα όπως η Deutschlandcard.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.