Έρευνα: Ποια είναι η πιο άσχημη πόλη της Γερμανίας

Στη διαδικτυακή πύλη Reddit, οι χρήστες συζητούν για την πιο άσχημη πόλη της Γερμανίας. Κατά τη γνώμη τους, το Pforzheim της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι μια από τις επικρατέστερες.

Στουτγκάρδη/Pforzheim – Η Γερμανία έχει πολλά όμορφα μέρη να προσφέρει και υπάρχουν σπουδαία αξιοθέατα για να ανακαλύψετε σε κάθε ομόσπονδο κρατίδιο.

Στη διαδικτυακή πύλη Reddit, ωστόσο, ένας χρήστης θέλησε να μάθει από την κοινότητα ποια πόλη της Γερμανίας θεωρούν ότι είναι η πιο άσχημη.

Οι απόψεις των χρηστών του Reddit ποικίλλουν. Ωστόσο, όπως αναφέρει το BW24, μια πόλη στη Βάδη-Βυρτεμβέργη βρίσκεται στην κορυφή της ανεπίσημης κατάταξης.

Το Pforzheim καταλαμβάνει υψηλή θέση για την πιο άσχημη πόλη της Γερμανίας

Αν λάβετε υπόψιν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στο Reddit, σύμφωνα με τις κορυφαίες απαντήσεις, δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να καταλήξετε στο Pforzheim.

Η πρόταση έλαβε 240 upvotes. “Pforzheim, Pforzheim και πάλι Pforzheim. Πηγαίνετε εκεί, πάρτε μια ιδέα αν δεν με πιστεύετε”, έγραψε ένας χρήστης.

“Η μόνη σωστή απάντηση”, συμφωνεί ένας άλλος.

“Το Pforzheim βομβαρδίστηκε τόσο πολύ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν έμειναν πολλά. Σίγουρα τα θαλάσσωσαν στην ανοικοδόμηση, στην πιο άσχημη πόλη στο βόρειο Μαύρο Δάσος”, είναι η γνώμη ενός χρήστη.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που εξακολουθούν να προσπαθούν να αποδώσουν κάτι καλό στην πόλη.

“Το Pforzheim είναι πραγματικά άσχημο, αλλά η γύρω περιοχή είναι όμορφη αν σας αρέσει η φύση”, γράφει κάποιος.

“Το Pforzheim μπορεί να είναι άσχημο, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι επίσης και περιπετειώδες”, λέει κάποιος άλλος.

“Ναι, δεν είναι ωραίο. Αλλά δεν είναι και τόσο κακό όσο ισχυρίζονται πολλοί”, είναι ένα άλλο σχόλιο.

Άλλοι χρήστες συμμερίζονται επίσης την άποψη ότι υπάρχουν πιο άσχημες πόλεις στη Γερμανία.

Το Ludwigshafen λέγεται ότι είναι η πιο άσχημη πόλη της Γερμανίας

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Reddit, την πρώτη θέση μεταξύ των πιο άσχημων πόλεων της Γερμανίας καταλαμβάνει το Ludwigshafen στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο, μια πόλη που συνορεύει με τη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Το σχόλιο “Όταν ακόμα και το Μανχάιμ μοιάζει με τη Φλωρεντία δίπλα σου σε σύγκριση, ξέρεις ότι είσαι μια πραγματικά άσχημη πόλη” είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των χρηστών.

“Το Ludwigshafen είναι απλά άγριο με διαφορετικό τρόπο”, προσθέτει ένας.

“Δεν λένε άδικα: το μόνο ωραίο πράγμα στο Λούντβιχσχάφεν είναι η θέα του Μανχάιμ”, είναι ένα άλλο σχόλιο.

Μεταξύ των προτάσεων περιλαμβάνονται πολλές πόλεις από την περιοχή του Ρουρ, όπως το Γκελζενκίρχεν, το Βούπερταλ ή το Ντούισμπουργκ, καθώς και η πρωτεύουσα Βερολίνο ή η Στουτγάρδη, πρωτεύουσα της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Η μητρόπολη της Σουαβίας έχει γίνει συχνά αντικείμενο χλευασμού δημοσίως. Ο σατιρικός Jan Böhmermann και ο κωμικός Felix Lobrecht, μεταξύ άλλων, έχουν διακωμωδήσει τη Στουτγάρδη.

Ένας γνωστός συγγραφέας από το Μπάντεν μίλησε επίσης σκληρά για τη Στουτγάρδη, περιγράφοντάς την ως μια πόλη που θέλει να “καταβροχθίσει κάθε καταραμένη ψυχή”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης