Γερμανία: Η αστυνομία σταματά αυτοκίνητο με 12 επιβαίνοντες

Αστυνομικοί ελέγχουν ένα αυτοκίνητο στην A27 κοντά στο Loxstedt. Το αυτοκίνητο είναι απελπιστικά υπερπλήρες…

Μια παράξενη έκπληξη για την αστυνομία του Cuxhaven. Κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου της κυκλοφορίας στον A27 κοντά στο Loxstedt νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι αστυνομικοί έβγαλαν ένα όχημα από την κυκλοφορία που ήταν εντελώς υπερπλήρες.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το αυτοκίνητο είχε υποπέσει στην αντίληψή τους γύρω στις πέντε το πρωί. Λίγο μετά τη στάση σε χώρο ανάπαυσης, η αστυνομία συνειδητοποίησε ότι ο έλεγχος αυτός θα διαρκούσε περισσότερο.

Σιγά-σιγά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγήκαν από το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο, το οποίο είχε σχεδιαστεί για έξι επιβάτες το πολύ, ήταν γεμάτο με δώδεκα άτομα.

Σαφώς πάρα πολλά, σύμφωνα με τους κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας.

Αντιγραφή από το “Tetris”;

Οι δώδεκα επέστρεφαν από νυχτερινή βάρδια στη Βρέμη, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

“Στα άτομα δεν επιτράπηκε να συνεχίσουν το ταξίδι”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος. Οι αντίστοιχες δεξιότητες θύμιζαν στους αξιωματικούς “ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι της δεκαετίας του 1980”, το γνωστό “Tetris”.

Αλλά αυτό δεν βοήθησε έξι από αυτούς. Ένα δεύτερο αυτοκίνητο παρέλαβε όσους έμειναν πίσω, είπαν.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης