Γερμανία: Άνδρας εξαφανίστηκε πριν από 4 χρόνια και βρέθηκε!

Ακούγεται τόσο απίστευτο που ούτε το Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να το διατυπώσει πιο δραματικά. Ένας άνδρας εξαφανίστηκε από προσώπου γης για σχεδόν τέσσερα χρόνια – μέχρι που ξαφνικά επανεμφανίστηκε.

Μοιάζει με αστυνομικό μυθιστόρημα, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής Rheinisch-Bergischer Kreis, αυτό ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα.

Το χρονικό

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ο 31χρονος Daniel K. από το Overath (μια πόλη της περιφέρειας Rheinisch-Bergischer Kreis στο νότιο τμήμα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας) δηλώθηκε επίσημα ως αγνοούμενος σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Έκτοτε, δεν πέρασε ούτε μια μέρα για τους φίλους, τους γνωστούς και την οικογένειά του που να μην εμπεριείχε φόβο και ελπίδα.

Τώρα, όμως, συνέβη το σχεδόν απίστευτο. Πριν από λίγες ημέρες, ο Κ. ανέφερε στην αστυνομία ότι ήταν καλά στην υγεία του. Αυτό επιβεβαιώθηκε τώρα επίσημα από την αστυνομία με δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο άνδρας είχε ήδη επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία την περασμένη εβδομάδα και παρουσιάστηκε ξανά με τα προσωπικά του στοιχεία.

Η ιστορία πάει πολύ πίσω: το τελευταίο σημάδι ζωής από τον Κ. ήταν σε ένα μήνυμα στο WhatsApp στις 21 Απριλίου 2019. Έκτοτε, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του 31χρονου.

Ούτε τα μέλη της οικογένειας ούτε οι φίλοι του δεν μπόρεσαν να δώσουν στην αστυνομία κανένα στοιχείο για ένα πιθανό στίγμα.

Από τον εν λόγω Απρίλιο του 2019, η αστυνομία είχε ζητήσει τη βοήθεια του κοινού για την ανεύρεση του αγνοούμενου.

Οι ακριβείς συνθήκες εξακολουθούν να είναι ασαφείς

Τώρα λοιπόν το αίσιο τέλος στο οποίο σχεδόν κανείς δεν είχε πιστέψει. “Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας στην αναζήτηση του αγνοούμενου και ζητάμε από όλους τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφία του αγνοούμενου να την αφαιρέσουν”, καταλήγει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Το αστυνομικό τμήμα δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το περιστατικό λόγω των προσωπικών δικαιωμάτων.

Το γιατί ο Κ. είχε εξαφανιστεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και τι τον ώθησε τώρα να κάνει αυτό το βήμα της επικοινωνίας με την αστυνομία παραμένει ασαφές, τουλάχιστον για το κοινό.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι η οικογένεια, οι φίλοι και οι γνωστοί μπορούν πλέον να κρατούν τον αγνοούμενο και πάλι ζωντανό μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.