Γερμανία: Δείτε τα καροτσάκια αγορών του μέλλοντος

Τα καροτσάκια αγορών του μέλλοντος στη Γερμανία: έξυπνες αγορές σε ένα υποκατάστημα της Edeka στο Φύρτ της Βαυαρίας…

Το “Smart Shopper” διευκολύνει τις αγορές των πελατών της Edeka στο Phönix-Center στο Fürth. Έτσι λειτουργεί το καροτσάκι αγορών του μέλλοντος…

Από την Πέμπτη, 40 αντίτυπα του “Smart Shopper” είναι διαθέσιμα στο υποκατάστημα της Edeka στο Phönix-Center στο Fürth.

Σύμφωνα με έναν πελάτη που έχει ήδη δοκιμάσει το καροτσάκι αγορών του μέλλοντος, η διαδικασία είναι αρκετά απλή: τα προϊόντα σαρώνονται με τον σαρωτή χεριών στο καροτσάκι αγορών και στη συνέχεια τοποθετούνται στην τσάντα αγορών.

Στο τέλος, ένας κωδικός που εμφανίζεται στην οθόνη του καροτσιού αγορών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή στο ταμείο αυτοεξυπηρέτησης.

Οι ιδιοκτήτες του κέντρου Edeka Stengel έχουν επενδύσει πολλές ελπίδες και, κυρίως, χρήματα στα νέα καροτσάκια αγορών. Η επένδυση κόστισε περίπου 250.000 ευρώ.

Το κατάστημα θεωρείται πλέον δοκιμαστικό κατάστημα για την περιοχή της Βόρειας Βαυαρίας-Σαξονίας-Θουριγγίας.

Οι ιδιοκτήτες Lara και Roman Stengel δεν βλέπουν κανένα ανταγωνισμό για τους υπαλλήλους της αγοράς: “Οι υπάλληλοί μας είναι ευτυχείς που έχουν ρεπό, ειδικά τα Σαββατοκύριακα με υψηλό κύκλο εργασιών”, εξήγησε ο διευθυντής.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.