Γερμανία: Έκλεψε ασθενοφόρο και ασθενής βρισκόταν μέσα

Κολύμβηση: 2 θάνατοι και ένας αγνοούμενος στη Νότια Γερμανία

Ακόμα και οι έμπειροι Γερμανοί αστυνομικοί δεν το βιώνουν πολύ συχνά: Ένας άνδρας κλέβει ένα ασθενοφόρο στη Φραγκονία με μια γυναίκα ασθενή μέσα..

Η ιστορία συνέβη στο κέντρο της πόλης Aschaffenburg στη Βαυαρία. Όπως εξηγεί η αστυνομική διεύθυνση της Κάτω Φραγκονίας σε δελτίο Τύπου, ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος προφανώς βρισκόταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, έκλεψε χωρίς λόγο ένα ασθενοφόρο το απόγευμα της Τρίτης.

Αυτό που έκανε την κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη ήταν ότι μια 86χρονη ασθενής βρισκόταν ακόμη στο όχημα εκείνη τη στιγμή.

Λίγο νωρίτερα, μια άλλη γυναίκα είχε μπει στο φορτηγάκι. Ωστόσο, είχε ήδη παραδοθεί σε νοσοκομείο πριν από το περίεργο περιστατικό.

Η 86χρονη γυναίκα παρέμεινε στο φορτηγάκι – τότε ο ύποπτος μπήκε απότομα στο όχημα και έφυγε.

Με τη γυναίκα στο αυτοκίνητο, ο άνδρας οδήγησε αρκετά χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Εκεί, η αστυνομία μπόρεσε να βρει το όχημα.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από περίπου 20 λεπτά στην περιοχή της κλινικής Rosensee και συνελήφθη. Στη συνέχεια η 86χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στο σπίτι της με ασφάλεια.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν προφανώς υπό την επήρεια φαρμάκων, εισήχθη σε περιφερειακό νοσοκομείο.

Τώρα πρέπει να λογοδοτήσει για κατηγορίες που περιλαμβάνουν στέρηση της ελευθερίας, κλοπή του ασθενοφόρου και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης