Γερμανία: Εκατομμύρια πολίτες δε θα μπορούν να πληρώνουν τη θέρμανση

Εκατομμύρια Γερμανοί δεν θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά το αυξανόμενο κόστος ενέργειας αυτό το χειμώνα, προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανών Ενοικιαστών.

Ο Lukas Siebenkotten δήλωσε στην εφημερίδα Der Tagesspiegel ότι η άνοδος των τιμών του φυσικού αερίου θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα νοικοκυριά με χαμηλότερο εισόδημα, τα οποία ήδη αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος ζωής.

«Μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπους εδώ», είπε, προσθέτοντας ότι η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει φόρο στους καταναλωτές φυσικού αερίου θα αυξήσει περαιτέρω το κόστος διαβίωσης.

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο φυσικό αέριο θα παραδώσει τελικά ο Πούτιν και πόσο θα αυξηθούν ξανά οι τιμές του φυσικού αερίου.

Αλλά η κυβέρνηση σχεδιάζει να εισαγάγει φόρο φυσικού αερίου τον Οκτώβριο και ήδη επιφέρει περίπου 1.000 € επιπλέον κόστος για κάθε οικογένεια», τόνισε.

Πηγή: Liberal

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.