Γερμανία: Τεράστια ουρά για προϊόντα cult συγκροτήματος

Μεγάλη βιασύνη στο λεωφορείο για τους οπαδούς των Depeche Mode. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τη δεκαετία του ’80: Η Λειψία είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των οπαδών των “Mode”…

Τεράστιος συνωστισμός στο μαύρο διώροφο λεωφορείο των Depeche Mode: Εκατοντάδες οπαδοί των “DeMo” στέκονται όρθιοι στην Kurt-Masur-Platz της Λειψίας για να πάρουν στα χέρια τους αποκλειστικό προϊόντα του cult συγκροτήματος.

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Memento Mori”, οι Depeche Mode στέλνουν το λεωφορείο σε περιοδεία στη Γερμανία.

Θα κάνει οκτώ στάσεις για να πουλήσει βινύλια, κασέτες, μπλουζάκια και τσάντες. Τα είδη που προσφέρονται είναι αυστηρά περιορισμένα και θα είναι διαθέσιμα μόνο στο “Pop Up Bus”.

Οι πρώτοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί είχαν ήδη συγκεντρωθεί μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη των πωλήσεων, προκειμένου να πάρουν με ασφάλεια στα χέρια τους τον περιορισμένης έκδοσης δίσκο “Memento Mori” σε διάφανο κόκκινο βινύλιο (50 ευρώ) και ως κασέτα (25 ευρώ).

Η πωλήτρια Juliette: “Αυτά τα είδη είναι σίγουρο ότι θα εξαντληθούν μέχρι την έναρξη της περιοδείας”.

Όταν το μεσημέρι άνοιξε το γκισέ του διώροφου λεωφορείου, η ουρά απλωνόταν από το Moritzbastei μέχρι λίγο πριν από το Roßplatz.

Άλλοι σταθμοί περιλαμβάνουν τη Στουτγάρδη και τη Φρανκφούρτη. Το Σάββατο στη Δρέσδη, δεν υπήρχαν ούτε κατά διάνοια τόσοι οπαδοί -κυρίως μεταξύ 40 και 50 ετών- όσο στη Λειψία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης