Γερμανία: “ΒΟΜΒΑ” στο Eurojackpot με 107 εκατομμύρια ευρώ

Την Τρίτη στη Γερμανία, ένας παίκτης πέτυχε τους σωστούς αριθμούς στο Eurojackpot. Το βραβείο ήταν υψηλότερο από ποτέ…

Στη Βρέμη, ένα άτομο κέρδισε περίπου 107,5 εκατομμύρια ευρώ στο Eurojackpot. Όπως ανακοίνωσε η Westdeutsche Lotterie στο Münster το βράδυ της Τρίτης, ο παίκτης επέλεξε σωστά τους νικητήριους αριθμούς 20, 21, 30, 41 και 43 καθώς και τους αριθμούς Euro 10 και 11.

Το βραβείο είναι ένα από τα υψηλότερα ποσά που έχουν κερδηθεί ποτέ στο Eurojackpot.

Στη δεύτερη κατηγορία βραβείων, ένας παίκτης από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη κέρδισε το ποσό των 764.670,60 ευρώ, μαζί με έναν παίκτη από την Τσεχική Δημοκρατία και την Ουγγαρία.

Τον Νοέμβριο, ένας παίκτης από το Βερολίνο είχε εξασφαλίσει το προηγούμενο βραβείο ρεκόρ του Eurojackpot ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρώτη κλήρωση της ευρωπαϊκής λοταρίας Eurojackpot πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2012 στο Ελσίνκι. Εν τω μεταξύ, στη λοταρία συμμετέχουν 18 χώρες με συνολικά 33 κρατικές εταιρείες λοταρίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.