Η CSU απαιτεί Live map για όλα τα ΜΜΜ του Μονάχου

Το S-Bahn διαθέτει ήδη έναν τέτοιο χάρτη, τώρα η MVG θα πρέπει επίσης να εισαγάγει έναν χάρτη με τις τοποθεσίες όλων των μέσων του Μονάχου σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι το αίτημα του CSU στο δημοτικό συμβούλιο.

Κάθε τρένο του S-Bahn είναι μια κουκκίδα στον χάρτη της Deutsche Bahn. Αν θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε ή πόσο μακριά είναι το επόμενο τρένο, μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Η CSU απαιτεί ζωντανό χάρτη για τα οχήματα MVG

Το CSU στο δημοτικό συμβούλιο είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της μορφής απεικόνισης και γι’ αυτό θέλει η Εταιρεία Μεταφορών του Μονάχου (MVG) να κατασκευάσει επίσης έναν τέτοιο χάρτη και να τον θέσει σε απευθείας σύνδεση.

Ο χάρτης θα πρέπει να δείχνει την τρέχουσα θέση όλων των τρένων του μετρό, των λεωφορείων και των τραμ, “συμπεριλαμβανομένων πιθανών καθυστερήσεων και παρεκκλίσεων”.

Σύμφωνα με το CSU, είναι “συχνά δύσκολο για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με περιορισμένη κινητικότητα να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς”.

Ένας τέτοιος χάρτης θα διευκόλυνε τους ανθρώπους αυτούς να βρίσκουν τον δρόμο τους. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες των δημόσιων μέσων μεταφοράς να προγραμματίζουν πιο στοχευμένα και να αξιοποιούν καλύτερα τις χωρητικότητες.

“Ό,τι μπορεί να κάνει ο σιδηρόδρομος, θα πρέπει να μπορεί να το κάνει και η MVG”, λέει ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CSU, Manuel Pretzl.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης