Αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης στην ελληνική RCH Automotive

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N-tv βρέθηκε στην Ελλάδα για να καταγράψει την ιστορία της ελληνικής εταιρείας που κατασκευάζει αυτοκίνητα από το 2007 και μέρος από αυτά τα εξάγει στην Γερμανία.

Το 2007 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα η RCH Automotive και με αργά, σταθερά βήματα αλλά και πολλές… τρικλοποδιές στάθηκε στα πόδια της και κατάφερε να χτίσει «μετ’ εμποδίων» το όνομά της.

Κυρίως στο εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα η γραφειοκρατία και οι δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου είναι πολλές.

Επειδή όμως η ιστορία γράφεται, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, καθώς περισσότερα από 260 αυτοκίνητα έχει καταφέρει η RCH να κατασκευάσει και να πουλήσει στη συντριπτική πλειοψηφία, στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σε 17 χώρες, όταν στην Ελλάδα και λόγω της γραφειοκρατίας, όπως αναφέραμε, έχουν ταξινομηθεί με ελληνικές πινακίδες μόλις 16.

Η Γερμανία η καλύτερη αγορά

Η καλύτερη αγορά για την ελληνική εταιρεία, είναι η Γερμανία. Μόνο τυχαίο θα λέγαμε πως δεν είναι το γεγονός, ότι πριν από λίγες εβδομάδες το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N-tv που ανήκει στον Όμιλο RTL βρέθηκε στην Κατερίνη για κινηματογραφήσει το χώρο που η RCH Automotive κατασκευάσει τα αυτοκίνητά της.

Διαφήμιση για την Ελλάδα

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ ταξίδεψαν στην Ελλάδα 6 μέλη του τηλεοπτικού δικτύου ενώ τα γυρίσματα διήρκησαν τρεις ημέρες.

Τα πλάνα αφορούσαν στη βιοτεχνία κατασκευής οχημάτων αλλά και στις ομορφιές της Ελλάδας, όπως ο Όλυμπος, η Κατερίνη το Λιτόχωρο κ.ά.

Προβολή σε 6 χώρες

Στο ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί σε έξι χώρες, μιλά ο ιδρυτής της RCH Automotive Ηλίας Γαγανέλης. Η συνέντευξη έγινε στα γερμανικά καθώς ο Ηλιας Γαγανέλης έχει μεγαλώσει και ζήσει για 27 χρόνια στη Γερμανία.

Να σημειώσουμε πως τον περασμένο Αύγουστο τις εγκαταστάσεις της RCH Automotive στην Κατερίνη είχε επισκεφτεί και ο Γερμανός πολιτικός και μέλος του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου από το 2021 Cem Özdemir.

Πηγή: newsauto

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.