Η Media Markt εισάγει νέα υπηρεσία για τους πελάτες

Η Media Markt εισάγει νέα υπηρεσία για τους πελάτες

Στο μέλλον, οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκευάζουν τις ελαττωματικές ηλεκτρικές συσκευές τους στη Media Markt – με μια συνδρομή. Πώς θα λειτουργήσει αυτό; Τι κρύβεται πίσω από αυτό;

Ο όμιλος ηλεκτρονικών ειδών Ceconomy AG εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία: μια συνδρομητική υπηρεσία επισκευής.

Αυτή πρόκειται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και θα είναι διαθέσιμη μεταξύ άλλων στα καταστήματα Media Markt.

Οι πελάτες θα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιούν την υπηρεσία για ηλεκτρικές συσκευές έναντι μηνιαίας αμοιβής, αναφέρει η “Lebensmittelzeitung”.

Δεν έχει σημασία από πού αγοράστηκε το προϊόν. Επιπλέον, μια τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης για τεχνικά προβλήματα θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες της συνδρομής όλο το εικοσιτετράωρο.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο θα κοστίζει η συνδρομή.

Σύμφωνα με την “Lebensmittelzeitung”, θα υπάρχουν δύο τύποι συνδρομών: Το βασικό μοντέλο περιλαμβάνει τόσο προϊόντα ψυχαγωγίας όσο και οικιακές συσκευές.

Το μοντέλο Premium περιλαμβάνει επιπλέον επισκευές για smartphones, tablets, wearables και υπολογιστές.

Επισκευή, ανακαίνιση και διάθεση

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Wirtschaftswoche”, ο Karsten Wildberger, διευθύνων σύμβουλος της Ceconomy AG, εξηγεί το συνδρομητικό μοντέλο ως εξής: “Αν κάτι χαλάσει, απλά έρχεστε στο κατάστημα και εμείς φροντίζουμε να λειτουργήσει ξανά”.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν τις παλιές συσκευές όταν αγοράζουν μια νέα.

Η προσφορά ισχύει τόσο διαδικτυακά όσο και επιτόπου και για smartphones, tablets και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, για παράδειγμα, δήλωσε ο Wildberger.

Οι επιστρεφόμενες ηλεκτρικές συσκευές θα ανακαινιστούν στη συνέχεια και θα μεταπωληθούν ή θα διατεθούν επαγγελματικά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης