Μετά την απεργία ξανά σε λειτουργία το αεροδρόμιο του Μονάχου

770 απογειώσεις και προσγειώσεις έχουν προγραμματιστεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου την Τρίτη. 35 πτήσεις χρειάστηκε να ακυρωθούν, για παράδειγμα επειδή τα αεροσκάφη δεν βρίσκονταν στην προβλεπόμενη θέση.

Το αεροδρόμιο του Μονάχου επαναλειτουργεί επίσης την κυκλοφορία μετά την παγγερμανική προειδοποιητική απεργία. Η λειτουργία διεξάγεται κανονικά από νωρίς το πρωί, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Περίπου 770 απογειώσεις και προσγειώσεις ήταν προγραμματισμένες για την ημέρα. Υπήρξαν περίπου 38 ακυρώσεις.

Αεροδρόμιο Μονάχου: Δέκα πρόσθετες πτήσεις έχουν προγραμματιστεί

Το αεροδρόμιο αναμένει περισσότερους επιβάτες την Τρίτη λόγω της προειδοποιητικής απεργίας. Έχουν προγραμματιστεί δέκα επιπλέον πτήσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Οι αεροπορικές εταιρείες πιθανότατα τις είχαν προγραμματίσει για να αντικαταστήσουν τις ακυρωμένες πτήσεις.

Τα συνδικάτα Verdi και EVG είχαν παραλύσει σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφορία λεωφορείων, σιδηροδρόμων και αεροσκαφών στη Γερμανία τη Δευτέρα.

Με τη μεγάλης κλίμακας ημέρα προειδοποιητικής απεργίας, η Verdi ήθελε να αυξήσει την πίεση στους εργοδότες στη σύγκρουση για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στον δημόσιο τομέα.

Ο τρίτος γύρος διαπραγματεύσεων για τους εργαζόμενους σε ομοσπονδιακές και τοπικές κυβερνήσεις ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Πότσνταμ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης