Μην καταναλώνετε: Κατασκευαστής ανακαλεί μπαχαρικά

Μην καταναλώνετε: Κατασκευαστής ανακαλεί μπαχαρικά

Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης, βρέθηκαν μικρές πέτρες σε γαρύφαλλα (μπαχαρικό). Για προληπτικούς λόγους, ο κατασκευαστής Giba Gewürze GmbH & Co. KG ανακάλεσε το επηρεαζόμενο προϊόν.

Σύμφωνα με την πύλη “Lebensmittelwarnung.de”, η εταιρεία Giba Gewürze GmbH & Co. KG από το Hanau έχει ανακαλέσει ένα από τα προϊόντα της.

Ο λόγος είναι ότι βρέθηκαν στο προϊόν μικρές πέτρες, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στα δόντια σε περίπτωση κατανάλωσης του προϊόντος.

Επιπλέον, οι κατά λάθος καταποθείσες μικρές πέτρες ενέχουν επίσης κίνδυνο πνιγμού.

Η ανάκληση αφορά τα γαρύφαλλα Karanfil Bütün σε συσκευασίες PET των 50 και 110 γραμμαρίων και σε βάζα των 50 γραμμαρίων, με ημερομηνία λήξης 31 Δεκεμβρίου 2026.

Τα προϊόντα αυτά πωλούνται στην Έσση, τη Ρηνανία-Παλατινάτο, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη, τη Βαυαρία, την Κάτω Σαξονία και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Ο κατασκευαστής ζητά να μην καταναλωθεί το προϊόν. Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν για την επιστροφή της τιμής αγοράς.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης