Νεκρός φέρεται να είναι ο πιο γνωστός άνεργος της Γερμανίας

Έγινε διάσημος μέσα από τις εμφανίσεις του σε σόου και τις προκλητικές δηλώσεις του. Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο Arno Dübel πέθανε σε ηλικία 67 ετών.

“Όποιος εργάζεται είναι ηλίθιος” – ο Arno Dübel απέκτησε φήμη στη Γερμανία πριν από περισσότερα από 20 χρόνια με συνθήματα όπως αυτά.

Γύρω στην αλλαγή της χιλιετίας, ο μακροχρόνια άνεργος περιόδευσε σε όλα τα τηλεοπτικά talk shows, ήταν καλεσμένος στην Arabella Kiesbauer και την Britt Hagedorn, συζήτησε με την Sandra Maischberger και τον Johannes B. Kerner.

Από τότε που διέκοψε τη μαθητεία του ως ζωγράφος το 1976, ο Arno Dübel λέει ότι ζει από την κοινωνική πρόνοια με μερικές εκατοντάδες ευρώ το μήνα.

Το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα “πληρώνονται από το κράτος”, τόνιζε πάντα και γιόρταζε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Ο γεννημένος στο Αμβούργο ονομάστηκε από τον Τύπο “ο πιο θρασύς άνεργος της Γερμανίας” – ήταν σίγουρα ο πιο γνωστός.

Προσπαθώντας να βγάλει χρήματα με τραγούδια

Μετά από αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις και προσπάθειες να βγάλει εύκολα χρήματα με τραγούδια όπως το “Der Klügere kippt nach” και το “Ich bin doch lieb”, τα τελευταία χρόνια τα φώτα έσβησαν γύρω από τον Arno Dübel. Τώρα λέγεται ότι πέθανε σε ηλικία 67 ετών.

Σύμφωνα με την “Hamburger Morgenpost”, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hamburg-Eppendorf (UKE) πριν από περίπου δύο εβδομάδες και πέθανε εκεί λίγες ημέρες αργότερα.

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες δεν είναι γνωστές, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση. Ο Arno Dübel φέρεται να έζησε τελευταία φορά σε οίκο ευγηρίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης