Δείτε τον ασυνήθιστο λόγο που έκλεισε αυτοκινητόδρομος

Αναστάτωση στο τρίγωνο Rüsselsheim: μια οικογένεια παπιών περνούσε στη μέση του οδοστρώματος. Οι ανήσυχοι οδηγοί κάλεσαν την αστυνομία.

Ένα μικρό δράμα με ζώα έλαβε χώρα νότια της Φρανκφούρτης. Ενώ η κυκλοφορία λειτουργούσε ομαλά κατά μήκος του A67 στον κόμβο Rüsselsheim, μια οικογένεια παπιών είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό της: να φτάσει γρήγορα στην πλησιέστερη λίμνη και να κάνει μια μεγάλη βουτιά.

Προφανώς αγνοώντας τον κίνδυνο που εγκυμονούσαν τα αυτοκίνητα που έτρεχαν κατά μήκος του δρόμου, ο πατέρας και η μητέρα βάδισαν γοργά μπροστά γύρω στις 4 το απόγευμα.

Τα τέσσερα μωράκια τους προσπαθούσαν να τους ακολουθήσουν.

Η αστυνομία του αυτοκινητόδρομου πάει για διάσωση

Για τη διέλευση από τον αυτοκινητόδρομο, τα απερίσκεπτα πουλιά επέλεξαν το σημείο όπου ο A67 ενώνεται με τον A60 προς το Mainz.

Ανήσυχοι οδηγοί εντόπισαν την οικογένεια των ζώων και ειδοποίησαν την αστυνομία, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας βγήκαν έξω, έκλεισαν τον Α67 και ξεκίνησαν το κυνήγι της πάπιας “οπλισμένοι” με ένα χαρτόκουτο.

Ενώ οι γονείς των τεσσάρων νεοσσών είχαν ήδη φύγει για τη λίμνη, η τετράδα των νεαρών πουλιών προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Οι οδηγοί περίμεναν υπομονετικά το κλείσιμο του A67

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τους πήρε λίγα λεπτά για να πιάσουν τα τέσσερα παπάκια. Μετέφεραν τους απογόνους στη λίμνη μέσα σε ένα χαρτόκουτο.

“Λίγο αργότερα, η οικογένεια επανενώθηκε ευτυχισμένη στη λίμνη”, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι οδηγοί έδειξαν επίσης κατανόηση και περίμεναν υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί η επίσημη διάσωση της πάπιας.

Το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου μπόρεσε να αρθεί μετά από περίπου ένα τέταρτο της ώρας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης