Οδηγός τρέχει με 150 χλμ/ώρα – Σύγκρουση με την αστυνομία

Έτρεχε μέσα στο κέντρο του Μονάχου με 150 χλμ/ώρα: Ένας 39χρονος διέφυγε από την αστυνομία τη Μεγάλη Παρασκευή – η καταδίωξη έληξε με “κρότο”…

Ένας 39χρονος άνδρας χάρισε σε περισσότερα από 20 περιπολικά μια όχι και τόσο στοχαστική Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μονάχου, ο άνδρας έπρεπε να ελεγχθεί με το Audi του τις πρώτες πρωινές ώρες – αλλά ο οδηγός του προφανώς ήθελε να το αποφύγει πάση θυσία.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τον άνδρα στη γωνία των οδών Ständlerstraße και Aschauer Straße, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διέφυγε μέσω του Nockherberg προς το κέντρο της πόλης και διέσχισε το Μόναχο κατά διαστήματα με ταχύτητα έως και 150 χιλιομέτρων την ώρα – ούτε τα κόκκινα φανάρια δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν, ούτε ένα πεζοδρόμιο, πάνω στο οποίο απλώς πέρασε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο οδηγός του χάους συνελήφθη προσωρινά

Μόνο στη Leopoldstraße οι αστυνομικοί πέτυχαν την αποστολή τους: στο ύψος της Schenkendorfstraße, το περιπολικό και το αυτοκίνητο διαφυγής συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, σύμφωνα με την αστυνομία του Μονάχου.

Συνολικά είχαν αναπτυχθεί περισσότερα από 20 περιπολικά της αστυνομίας. Ο έλεγχος του άνδρα αποκάλυψε έναν πιθανό λόγο για την καταδίωξη: ο 39χρονος δεν είχε άδεια οδήγησης.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στο κέντρο κράτησης της αστυνομίας του Μονάχου και χρειάστηκε να του γίνει αιμοληψία.

Πλέον ερευνάται ως ύποπτος για επικίνδυνη παρέμβαση στην κυκλοφορία, παράνομους αγώνες με μηχανοκίνητα οχήματα, οδήγηση χωρίς δίπλωμα και διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Παρ’ όλα αυτά, ο άνδρας κατά πάσα πιθανότητα μπόρεσε να γιορτάσει και πάλι το Πάσχα στο σπίτι του: στο μεταξύ είχε αφεθεί ελεύθερος.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης