Ομηρία στο Βερολίνο: Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί σε κατάστημα

Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί στο δρόμο: Στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, η οποία έληξε με την απελευθέρωση ενός ομήρου και έναν νεκρό δράστη.

Ομηρία σε κατάστημα στο Βερολίνο-Σόνεμπεργκ έληξε νωρίς το πρωί της Τρίτης. “Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η επιχείρηση έληξε”, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ενώ ο ύποπτος δράστης αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας όμηρός του δεν έπαθε τίποτα.

Νωρίτερα, μια άλλη γυναίκα είχε διασωθεί “από την επικίνδυνη ζώνη”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ήταν ελαφρά τραυματισμένη. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν άλλο άνδρα αρκετά νωρίς.

Το κατά πόσον ήταν συνεργός του αποτελεί αντικείμενο της έρευνας. Και οι δύο άνδρες ήταν οπλισμένοι.

Γύρω στις 5.30 μ.μ. λήφθηκαν οι πρώτες κλήσεις έκτακτης ανάγκης για ληστεία σε κατάστημα κοντά στο σταθμό Wittenbergplatz του μετρό.

Ειδικές δυνάμεις συμμετείχαν σε επιχείρηση, ανακοίνωσε η αστυνομία γύρω στις 8.30 μ.μ.

Οι αξιωματούχοι δεν έδωσαν καμία πληροφορία για κατάσταση ομηρίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, το κατάστημα ήταν παλαιοπωλείο.

Keithstraße στο Βερολίνο: μεγάλη περιοχή αποκλείστηκε

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλο και περισσότερες ειδικές δυνάμεις συγκεντρώνονταν στον τόπο του εγκλήματος, όπως ανέφερε δημοσιογράφος.

Η περιοχή αποκλείστηκε για ώρες. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο t-online ότι η περιοχή Kurfürstenstraße/Kleiststraße/Keithstraße αποκλείστηκε.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η αστυνομία είχε ζητήσει μέσω Twitter να μην κυκλοφορούν φωτογραφίες από τα όσα συνέβαιναν στο σημείο: “Καλούμε τους περαστικούς, τους κατοίκους & επίσης τα μέλη του Τύπου να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης και των επιχειρησιακών μας μέτρων στο Schöneberg κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτό μπορεί να εμποδίσει την επιχείρηση και να θέσει σε κίνδυνο τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης