Το πιο σύγχρονο McDonald’s της Γερμανίας ανοίγει στο Μόναχο

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Το 1ο υποκατάστημα McDonald's στη Γερμανία

Μετά από εργασίες εκσυγχρονισμού, το ταχυφαγείο στα νοτιοδυτικά του Μονάχου στη Stäblistraße εντυπωσιάζει με τις ψηφιακές προσφορές υπηρεσιών και τον καινοτόμο σχεδιασμό..

Επαναλειτουργεί μετά από έξι εβδομάδες ανακαίνισης

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η McDonald’s Γερμανίας ενθουσιάζει τους επισκέπτες της με νέα highlights κάθε φορά.

Προκειμένου να συμβαδίζουν με την εποχή και να είναι σε θέση να προσφέρουν συνεχώς μια εμπειρία στους επισκέπτες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, εκτελούνται τακτικά εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στα καταστήματα.

Τώρα, μετά από μια φάση ανακαίνισης έξι εβδομάδων, το κατάστημα λάμπει σε νέα αίγλη και θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά τις υπηρεσίες, τον εξοπλισμό και τον σχεδιασμό.

McDonald’s στη Stäblistraße: Δύο όροφοι και 224 θέσεις

Σε δύο ορόφους, το εστιατόριο στη Stäblistraße στο Μόναχο προσφέρει 224 θέσεις, εκ των οποίων οι 56 βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο. Για όλους τους οπαδούς του Big Mac, υπάρχουν πλέον πολλές σύγχρονες προσφορές υπηρεσιών.

Για παράδειγμα, οι ψηφιακά ενημερωμένοι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν αν θα δώσουν την παραγγελία τους σε ένα από τα δέκα τερματικά παραγγελίας ή αν θα αφήσουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγγελίας να τρέξει μέσω της εφαρμογής McDonald’s.

Το εστιατόριο σχεδιάστηκε με το σχέδιο “Cube”, το οποίο μπορεί να βρεθεί μόνο πέντε φορές σε αυτή τη μορφή σε όλη την Ευρώπη. Αιχμαλωτίζει με ζεστά χρώματα και εκρηκτικά γραφικά που τραβούν αμέσως τα βλέμματα.

Βιώσιμη, μοντέρνα και έξυπνη

Ένα νέο φωτοβολταϊκό σύστημα, μια παιδική χαρά κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά και τέσσερις νέοι σταθμοί ταχείας φόρτισης για ηλεκτρονικά αυτοκίνητα βοηθούν το κατάστημα να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα.

Στην κουζίνα υπάρχουν πλέον τέσσερις γραμμές παραγωγής αντί για δύο. Επιτρέπουν την ακόμη ταχύτερη προετοιμασία των πιάτων. Στο McDrive, υπάρχουν τώρα συνολικά τέσσερα παράθυρα εκτός από τις δύο λωρίδες.

Επιτρέπουν ακόμη ταχύτερη διαδικασία παραγγελίας και μειώνουν τους χρόνους αναμονής. Οι οδηγοί McDelivery έχουν επίσης το δικό τους χώρο για να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες.

Ένα άλλο σημείο αναφοράς είναι οι χώροι παραλαβής. Υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης για αυτοκίνητα καθώς και ένας επιπλέον χώρος για πεζούς και ποδηλάτες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους εύκολα και άνετα, καθώς το προσωπικό τις φέρνει κατευθείαν έξω.

Βιωσιμότητα στο κέντρο “Better M” της McDonald’s – Πλατφόρμα ποιότητας

Με την πλατφόρμα “Better M”, η McDonald’s Γερμανίας παρέχει σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως:

  • Ποιοι προμηθευτές βρίσκονται πίσω από τις τηγανητές πατάτες, το μπιφτέκι και τα λοιπά;
  • Πόσο χρόνο χρειάζεται το μαρούλι για να φτάσει από το χωράφι στο εστιατόριο;
  • Και πώς η McDonald’s Γερμανίας στηρίζει την εγχώρια γεωργία;

Με τον ιστότοπο, η εταιρεία θέλει όχι μόνο να δώσει μια εικόνα της αλυσίδας εφοδιασμού και της ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και να δείξει ότι πολλά μικρά μέτρα μπορούν να κάνουν πραγματική διαφορά.

Στην πλατφόρμα ποιότητας της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν και να δουν πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της McDonald’s Γερμανίας σε αυτόν τον τομέα.

Ευημερία και υγεία των ζώων στα McDonald’s

Βόειο κρέας από έως και 56.000 τοπικούς αγρότες, πατάτες από την περιοχή Hildesheim Börde, σάλτσες που παρασκευάζονται στη Βαυαρία.

Με ισχυρές συνεργασίες και τις συντομότερες δυνατές διαδρομές εφοδιασμού, η McDonald’s υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στη γερμανική γεωργία και την προώθηση βιώσιμων αλυσίδων εφοδιασμού.

Για παράδειγμα, το 60 τοις εκατό των πρώτων υλών προέρχεται ήδη από τη Γερμανία, επειδή η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή και την ποιότητα των συστατικών της, όποτε είναι δυνατόν, ώστε να διασφαλίζει ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από την περιοχή.

Για παράδειγμα, η McDonald’s συνεργάζεται με 40 προμηθευτές στη Γερμανία για πάνω από 20 χρόνια – συμπεριλαμβανομένων πολλών γνωστών κατασκευαστών από τη Γερμανία, όπως οι Develey, Lieken και Hochland.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ποιότητας, η McDonald’s Γερμανίας εστιάζει όλο και περισσότερο στην πιο βιώσιμη εκτροφή βοοειδών. Το ποσοστό κρέατος από το πρόγραμμα BEST Beef θα αυξηθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες.

Το 2023, το ένα τέταρτο του ακατέργαστου βοείου κρέατος της εταιρείας θα προέρχεται από αγρότες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό.

Τα μπιφτέκια της νέας συλλογής Supreme θα μετατραπούν ακόμη και σε 100 τοις εκατό BEST Beef. Αλλά και τα κριτήρια για το ίδιο το πρόγραμμα αναπτύσσονται συνεχώς.

Για παράδειγμα, η McDonald’s Γερμανίας, μαζί με τους προμηθευτές της, έχει θέσει ως στόχο τη μετάβαση στη μορφή εκτροφής 3 ως το νέο πρότυπο στην ενότητα εκτροφής μέχρι το 2027.

Επιπλέον, η προώθηση της διαχείρισης της υγείας των ζώων παραμένει ένα ακόμη κριτήριο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης