Προσοχή: Ψεύτικες διαφημίσεις υπόσχονται χρήματα για τα μαλλιά

Εάν σας υποσχεθούν χρήματα για δωρεά μαλλιών σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, είναι πιθανότατα ψεύτικο…

Ψεύτικες διαφημίσεις για τη δωρεά μαλλιών κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο.

Όσοι το κάνουν μπορεί να απαλλαγούν από τα μαλλιά τους χωρίς ποτέ να λάβουν το υποσχόμενο ποσό, προειδοποιεί η πύλη προστασίας των καταναλωτών “Watchlist Internet”.

Οι ψεύτικες προσφορές προσφέρουν σήμερα έως και 2.000 ευρώ για “υγιή μαλλιά”: Αυτό είναι απαραίτητο για την κατασκευή περούκας για άτομα που πάσχουν από καρκίνο, σύμφωνα με μια διαφήμιση.

Στο τέλος χωρίς χρήματα και μαλλιά

Ακολουθούν οδηγίες για να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ιδιωτικού μηνύματος σχετικά με το πώς να προχωρήσετε.

Στη συνέχεια, οι χρήστες λαμβάνουν οδηγίες για το πώς να κόψουν τα μαλλιά, σύμφωνα με το “Watchlist Internet”.

Η “Watchlist Internet” συμβουλεύει όλους όσοι έχουν πέσει θύμα τέτοιων απατηλών διαφημίσεων να υποβάλουν καταγγελία στην αστυνομία.

Δωρίστε μαλλιά με ασφάλεια σε Γερμανία και Αυστρία

Οι δωρεές μαλλιών γίνονται συνήθως χωρίς πληρωμή. Όσοι θέλουν πραγματικά να δωρίσουν μαλλιά θα βρουν καλές επαφές σε κομμωτήρια. Συχνά συνεργάζονται με αντίστοιχα ιδρύματα.

  • bvz-info.de
  • haare-spenden.de
  • vereinhaarfee.at

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης