Ραδιοφωνικός σταθμός δημιουργεί έναν περίεργο διαγωνισμό

Newsroom

Γερμανία: Ραδιοφωνικός σταθμός δημιουργεί έναν περίεργο διαγωνισμό

Αν θέλετε να κερδίσετε εισιτήρια για μια συναυλία της τραγουδίστριας Pink στο Ανόβερο, μπορείτε να λάβετε μέρος σε έναν διαγωνισμό που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός FFN. Όμως, ο διαγωνισμός δεν βρίσκει σύμφωνους τους πάντες…

Ένα λογοπαίγνιο ενέπνευσε τον ραδιοφωνικό σταθμό FFN να ξεκινήσει μια ασυνήθιστη καμπάνια: Με το σύνθημα “Don’t pee for pink”, ο ραδιοφωνικός σταθμός αναζητά επί του παρόντος δύο άτομα που μπορούν να συγκρατήσουν την ανάγκη τους για ούρηση για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα.

Το άτομο που θα μπορέσει να αντέξει περισσότερο χωρίς να πάει στην τουαλέτα στον ραδιοφωνικό σταθμό FFN στο Ανόβερο στις 13 Ιουλίου θα ανταμειφθεί με δύο εισιτήρια για τη συναυλία των Pink.

Η πρόκληση αντιμετωπίζεται ενίοτε με επικρίσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάτω από μια ανάρτηση στο Twitter, στην οποία ένα άτομο από τη Βρέμη δημοσίευσε την ενέργεια με τις λέξεις “Η Κάτω Σαξονία τα πάει καλά;” την Κυριακή, πολλοί δείχνουν να είναι τρομοκρατημένοι.

Ορισμένοι χρήστες επισημαίνουν πιθανές συνέπειες για την υγεία.

“Μπορεί απλώς να βλάψετε τα όργανά σας με αυτό”, σχολιάζει κάποιος. Άλλοι γράφουν ειρωνικά: “Πέτρες στα νεφρά ΚΑΙ εισιτήρια για το Pink – ναι, ακούγεται ωραίο” ή: “Και θα πάθεις και βλάβη στα νεφρά επιπλέον των εισιτηρίων! Ασυναγώνιστη προσφορά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη radio ffn (@radio.ffn)

Οι άνδρες έχουν συνήθως μεγαλύτερες κύστεις από τις γυναίκες

Ένας άλλος χρήστης ρωτά κάτω από την ανάρτηση για τη δράση στο Ανόβερο: “Μα οι γυναίκες διαγωνίζονται εναντίον γυναικών και οι άνδρες εναντίον ανδρών; Επειδή οι άνδρες έχουν γενικά μεγαλύτερη κύστη;”!

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το Stiftung Gesundheitswissen, οι κύστεις των ανδρών έχουν συνήθως μεγαλύτερη χωρητικότητα από εκείνες των γυναικών.

Ανάλογα με το μέγεθός της, μια κύστη μπορεί να χωρέσει 500 έως 700 χιλιοστόλιτρα ούρων.

Στην καμπάνια του Radio FFN, μια γυναίκα υποτίθεται ρητά ότι πρέπει να ανταγωνιστεί έναν άνδρα, γεγονός που φαίνεται επομένως κάπως άδικο.

Άλλοι χρήστες του Twitter γράφουν: “Στα νεφρά μου δεν αρέσει αυτή η πρόκληση”, “Ιδιωτικό ραδιόφωνο στο όριο” ή ακόμη και “Υπάρχουν αρκετά εισιτήρια στις αγγελίες”.

Κάποιοι όμως βρίσκουν και αστεία τη δράση. “Χαχαχαχα, το άκουσα αυτό στο ραδιόφωνο σήμερα και νόμιζα ότι το είχα ακούσει λάθος”, σχολιάζει κάποιος.

Ένας χρήστης του Facebook γράφει κάτω από μια ανάρτηση του σταθμού στο κοινωνικό δίκτυο: “Γιορτάζω τη δράση σκληρά”.

Άλλοι σχολιάζουν ότι είναι ακριβώς οι κατάλληλοι άνθρωποι για την πρόκληση.

“Μερικές φορές στέκομαι στην πρώτη σειρά σε φεστιβάλ από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να κατουρήσω”, αναφέρει κάποιος.

Σύμφωνα με την Uro-GmbH Nordrhein, μια ένωση ουρολόγων με ιδιωτικό ιατρείο, η συγκράτηση των ούρων μπορεί να οδηγήσει σε πόνο, κράμπες και ναυτία και ενδεχομένως να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης