Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία: Προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Οι ταξιδιώτες με τρένο και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για σημαντικά προβλήματα στην κύρια σιδηροδρομική γραμμή που διασχίζει την περιοχή του Ρουρ την επόμενη εβδομάδα

Οι επιβάτες τρένων και οι εργαζόμενοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σημαντικές καθυστερήσεις λόγω κλεισίματος γραμμής στην περιοχή του Ρουρ την επόμενη εβδομάδα.

Από την ερχόμενη Δευτέρα (9 μ.μ.) έως την Πέμπτη (24 Νοεμβρίου/5 π.μ.), θα τοποθετηθούν νέες ράγες μεταξύ του κεντρικού σταθμού του Ντόρτμουντ και του Bochum-Langendreer.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών εκσυγχρονισμού, οι οποίες θα κοστίσουν ένα εκατομμύριο ευρώ, θα υπάρξουν περιορισμοί στις τοπικές και υπεραστικές υπηρεσίες.

Το S1 δεν επηρεάζεται από το κλείσιμο

Οι γραμμές ταχείας κυκλοφορίας RE6 (RRX), RE1 (RRX) και RE11 (RRX) επηρεάζονται ιδιαίτερα. Οι γραμμές RE6 και RE1 θα εκτραπούν, με στάσεις στις πόλεις Mülheim/Ruhr, Essen, Wattenscheid και Bochum.

Προβλέπονται εναλλακτικές στάσεις στις πόλεις Oberhausen, Essen-Altenessen, Gelsenkirchen και Herne.

Το RE11 επίσης δεν κάνει εν μέρει στάση μεταξύ Ντόρτμουντ και Ντούισμπουργκ, δηλαδή στο Μπόχουμ, στο Wattenscheid, στο Έσσεν και στο Μούλχαϊμ.

Στη συνέχεια ταξιδεύει επίσης μέσω Gelsenkirchen, Herne, E-Altenessen και Oberhausen. Οι υπόλοιπες αμαξοστοιχίες του RE11 μέσω Ντόρτμουντ-Χόρντε και Ούννα εκτελούνται κανονικά. Το S1 δεν επηρεάζεται από το κλείσιμο και θα λειτουργεί κανονικά.

Η υπεραστική κυκλοφορία επηρεάζεται επίσης από τις κατασκευαστικές εργασίες

Οι υπεραστικές υπηρεσίες θα είναι επίσης περιορισμένες κατά τη διάρκεια της περιόδου κατασκευής.

Σύμφωνα με την DB, τα υπεραστικά τρένα θα αναδρομολογηθούν μεταξύ Ντόρτμουντ και Ντούισμπουργκ ή Κολωνίας από το βράδυ της Δευτέρας έως το πρωί της Πέμπτης και δεν θα σταματούν στο Μπόχουμ και το Έσσεν.

Όλες οι αλλαγές στα δρομολόγια περιλαμβάνονται στα ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών της DB και της VRR και θα ανακοινώνονται επίσης με ανακοινώσεις στις πλατφόρμες.

Οι αλλαγές είναι επίσης διαθέσιμες στη διεύθυνση “bauinfos.deutschebahn.com/nrw“, “zuginfo.nrw” και μέσω της εφαρμογής “DB Bauarbeiten”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.