Μετά από σοβαρό ατύχημα: Έρευνα κατά της “Τελευταίας Γενιάς”

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Άνω Παλατινάτο Ατύχημα

Μέλη της “Τελευταίας Γενιάς” προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Frankenschnellweg στη Νυρεμβέργη πριν από λίγες ημέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια σύγκρουση κατά την οποία ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά. Τώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα κατά των ακτιβιστών.

Μετά από μια σύγκρουση με το πίσω μέρος του οχήματος στο Frankenschnellweg στη Νυρεμβέργη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνθρωπος, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα εναντίον ακτιβιστών της “Τελευταίας Γενιάς”.

Η ομάδα προστασίας του κλίματος είχε αποκλείσει την Παρασκευή το εσωτερικό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α73, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Αναζητούνται μάρτυρες για το ατύχημα στον Α73

Ένας 31χρονος οδηγός είχε χτυπήσει φορτηγό στο μποτιλιάρισμα, παγιδεύοντας το αυτοκίνητό του κάτω από το φορτηγό και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία ερευνά τώρα τους συμμετέχοντες στη δράση αποκλεισμού με την υποψία της επικίνδυνης παρεμπόδισης της κυκλοφορίας, δήλωσε εκπρόσωπος τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ακτιβιστές είχαν κολλήσει στο οδόστρωμα σε περιοχή διασταύρωσης. Το φορτηγό αναγκάστηκε να φρενάρει στο κυκλοφοριακό κομφούζιο που προέκυψε.

Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η αστυνομία αναζητά τώρα μάρτυρες που μπορούν να δώσουν πληροφορίες για την κατάσταση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης