Θέλει η Rewe να καταργήσει τις πληρωμές σε μετρητά;

H Rewe επιθυμεί να αγοράσει και άλλα καταστήματα Real

Καταργεί η Rewe τις πληρωμές σε μετρητά; Μια έντονη συζήτηση ξέσπασε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα, αφού ένας πελάτης φέρεται να άκουσε τέτοιες δηλώσεις από έναν διευθυντή υποκαταστήματος. Αυτή είναι η αλήθεια των πληροφοριών…

“Νωρίτερα άκουσα έναν διευθυντή καταστήματος της Rewe να μιλάει με κάποιον. Είπε ότι το Rewe δεν θα δέχεται πλέον μετρητά στις αρχές του 2024”, έγραψε ένας χρήστης στο Facebook, προκαλώντας μια άγρια συζήτηση.

Ο πελάτης διέδωσε επίσης την πληροφορία ότι όσοι μπορούν να πληρώσουν μόνο με μετρητά θα πρέπει να αγοράζουν κουπόνια από έναν αυτόματο πωλητή πριν κάνουν την αγορά τους.

“Εννοούσε επίσης ότι είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μην το προωθήσει αυτό γιατί δεν το ήθελε. Αλλά δεν θα είχε καμία πιθανότητα. Θα επηρέαζε όλα τα καταστήματα Rewe”, συνεχίζει η ανάρτηση στο Facebook.

Η ίδια η Rewe δήλωσε στην ερευνητική ομάδα Correctiv ότι δεν είχε τέτοια σχέδια – ούτε την κατάργηση της πληρωμής με μετρητά στα καταστήματα ούτε την εγκατάσταση μηχανημάτων κουπονιών.

“Η Γερμανία εξακολουθεί να θεωρείται χώρα πληρωμών με μετρητά”, έγραψε στην ερευνητική ομάδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο Thomas Bonrath, εκπρόσωπος Τύπου του ομίλου Rewe.

Στο μέλλον θα προσφέρονται επίσης διάφορες επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής με μετρητά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης