Τι κάνουν τα οχήματα με κάμερες στους δρόμους της Στουτγάρδης;

Τα οχήματα με κάμερες της εταιρείας Cyclomedia κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στους δρόμους της Στουτγάρδης. Ποιος είναι ο σκοπός τους;

Αν κυκλοφορείτε αυτές τις ήμερες στους δρόμους της Στουτγάρδης, ίσως έχετε δει οχήματα με κάμερες από την εταιρεία Cyclomedia.

Από την αρχή της εβδομάδας, κυκλοφορούν μέσα στην πόλη για να τραβήξουν φωτογραφίες 360 μοιρών, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Αυτές στη συνέχεια δημιουργούν μια “ολοκληρωμένη εικόνα της πρωτεύουσας του κρατιδίου από την οπτική γωνία του δρόμου”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Η προσθήκη λεπτομερών φωτογραφιών και σαρώσεων με λέιζερ στο εκτεταμένο χαρτογραφικό μας υλικό έχει ως αποτέλεσμα έναν πολύτιμο θησαυρό δεδομένων για τις ποικίλες εργασίες των επιμέρους υπηρεσιών”, λέει ο Günter Siebers, επικεφαλής του Γραφείου Τοπογράφων Μηχανικών της πόλης.

Στο δρόμο μέχρι τις αρχές Ιουλίου

Οι πανοραμικές εικόνες πρόκειται να χρησιμεύσουν ως βάση για τον ακριβή πολεοδομικό σχεδιασμό – αλλά δεν θα δημοσιευτούν.

“Χάρη στην υψηλής ανάλυσης απεικόνιση, τις μετρήσεις και τον προγραμματισμό σε αυτή την πραγματική εικόνα της πόλης, οι εργασίες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με υψηλότερη ποιότητα, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος”, συνεχίζει ο Siebers.

Σύμφωνα με την πόλη, αυτό θα ωφελήσει στα δομικά και τεχνικά έργα, στη διαχείριση των εργοταξίων και στη δρομολόγηση της κυκλοφορίας, καθώς και στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και την πυροσβεστική, αλλά και στις δημοτικές επιχειρήσεις, όπως η διαχείριση των αποβλήτων, και στον γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό.

Προσωπικά δεδομένα, όπως αναγνωρίσιμα πρόσωπα ή πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, καθίστανται μη αναγνωρίσιμα κατά τη διαδικασία.

Τα οχήματα της Cyclomedia θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης