Τρένο αναχωρεί με 2 παιδιά χωρίς την μητέρα επειδή κάπνιζε

Newsroom

Τρένο αναχωρεί με 2 παιδιά χωρίς την μητέρα επειδή κάπνιζε

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τρένο στο Άνω Παλατινάτο, μια μητέρα άφησε τα παιδιά της εξαιτίας ενός διαλείμματος για κάπνισμα…

Η ομοσπονδιακή αστυνομία κατάφερε τελικά να επανενώσει την οικογένεια την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δευτέρας, η 41χρονη είχε κατέβει από το τρένο στο σταθμό του Ρέγκενσμπουργκ για να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Τα δύο παιδιά της, ηλικίας έντεκα και δύο ετών, παρέμειναν στο τρένο με τις αποσκευές τους. Η γυναίκα αντιλήφθηκε πολύ αργά ότι το τρένο προχωρούσε και έχασε την επανεπιβίβαση.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία ενημέρωσε τον ελεγκτή του τρένου και μετέφερε τη μητέρα στην επόμενη στάση του τρένου στο Schwandorf.

Στο εκεί αστυνομικό τμήμα, η μητέρα μπόρεσε στη συνέχεια να κρατήσει τα παιδιά της στην αγκαλιά της “πανευτυχής”, ανέφερε η αστυνομία.

Οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί οδήγησαν στη συνέχεια την οικογένεια πίσω στον σταθμό του Schwandorf, ώστε να συνεχίσει το ταξίδι της.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης