Βαυαρία: Κατασκευάζεται μεγάλο υπαίθριο πάρκο με νεροτσουλήθρες

Η πισίνα περιπέτειας Palm Beach στο Stein επεκτείνει τις προσφορές της για όλους τους λάτρεις του νερού: Αυτή τη στιγμή κατασκευάζονται νέες μεγάλες νεροτσουλήθρες στον εξωτερικό χώρο – στόχος είναι να προσφέρει το “μεγαλύτερο υπαίθριο πάρκο νεροτσουλήθρων” στη Φραγκονία. Η έναρξη όμως καθυστερεί.

Πάνω στην ώρα για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, η προσφορά της διασκέδασης στο νερό στην ευρύτερη περιοχή της Νυρεμβέργης συνεχίζει να αυξάνεται.

Το Kristall Palm Beach στο Stein επανασχεδιάζει επί του παρόντος τον υπαίθριο χώρο του – ειδικά οι λάτρεις των τσουλήθρων θα έχουν να προσμένουν.

Το επίκεντρο της ανακαίνισης ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ είναι το νέο συγκρότημα εξωτερικών τσουλήθρων: Τέσσερις μεγάλες νεροτσουλήθρες θα κατασκευαστούν δίπλα στο σημερινό κανάλι.

Με συνολικό μήκος 165 μέτρων, θα είναι το “μεγαλύτερο πάρκο εξωτερικών νεροτσουλήθρων στη Φραγκονία”, σύμφωνα με το τμήμα δημοσίων σχέσεων.

Επιπλέον, στην αμμώδη παραλία θα εγκατασταθεί ένα “γιγαντιαίο φουσκωτό μαξιλάρι”. Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να ξεδώσουν σε έναν χώρο άλματος 100 τετραγωνικών μέτρων, που θα περιβάλλεται από ξαπλώστρες για τους γονείς.

Οι τέσσερις τσουλήθρες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι- γεγονός που, σύμφωνα με τους φορείς εκμετάλλευσης του Palm Beach, θα πρέπει να τις καθιστά ιδιαίτερα ομαλές, ανθεκτικές, μη ευαίσθητες στη θερμοκρασία και μάλιστα ανακυκλώσιμες.

Σε μια έκταση άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων, θα χρησιμοποιηθούν 25 τόνοι χάλυβα.

Καθυστέρηση των εγκαινίων

Στην πραγματικότητα, το νέο “υδάτινο πάρκο” επρόκειτο να παρουσιαστεί στο κοινό στις 26 Μαΐου.

Επειδή όμως λείπουν ακόμη τα τελευταία τμήματα, τα εγκαίνια καθυστέρησαν κατά λίγες ημέρες: Όπως δείχνουν τα πράγματα, τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, ο εξωτερικός χώρος θα είναι ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν των εξωτερικών πισίνων, μέχρι τον Οκτώβριο.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης