Ποιο είναι το καλύτερο νυχτερινό κλαμπ της Γερμανίας;

Το καλύτερο κλαμπ της Γερμανίας βρίσκεται στην όχθη του Ρήνου – αναφέρει ένα περιοδικό νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Το προβάδισμα του “Bootshaus” έναντι του ανταγωνισμού του Βερολίνου είναι σαφές.

Το φημισμένο κλαμπ “Bootshaus” της Κολωνίας κατέκτησε για άλλη μια φορά την πρώτη θέση στην κατάταξη των 100 καλύτερων κλαμπ στον κόσμο.

Σύμφωνα με το “DJ Mag”, κατέλαβε την έκτη θέση το 2023. Το “Berghain” του Βερολίνου, από την άλλη πλευρά, προσγειώθηκε στην 16η θέση, μια πτώση τεσσάρων θέσεων σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Το “Watergate” στο Βερολίνο έχασε επίσης τρεις θέσεις και καταλαμβάνει πλέον την 38η θέση, ενώ το “Tresor” έχασε ακόμη και 22 θέσεις και υποχώρησε στην 72η θέση.

Σύμφωνα με τη λίστα, το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο είναι το “Hi Ibiza” για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Οι ΗΠΑ έρχονται: στη λίστα περιλαμβάνονται 19 αμερικανικά κλαμπ, έναντι 16 πέρυσι. Η Ευρώπη προηγείται στην ψηφοφορία με 44 κλαμπ, αλλά έχει πέντε κλαμπ λιγότερα στην κατάταξη σε σχέση με πέρυσι.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν η διεθνής ψηφοφορία για το Top 100 Club του DJ Mag δημοσιεύονταν συχνά την άνοιξη, αυτή τη φορά δημοσιεύτηκε στα τέλη Μαΐου.

Σε πολλές χώρες, η ζωή των κλαμπ έμεινε αδρανής για μήνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας και μόνο σταδιακά ανακάμπτει.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης