Άρρωστο: 6χρονη εξαναγκάστηκε να βιντεοσκοπεί σεξουαλική πράξη

Newsroom

Γερμανία: Μητέρα φέρεται να κλείδωσε την κόρη της για χρόνια

Δίκη στο Tübingen – Έξαχρονη εξαναγκάστηκε να βιντεοσκοπήσει σεξουαλική συνάντηση: η μητέρα και ο σύντροφός της καταδικάστηκαν σε φυλάκιση…

Μια γυναίκα, προβεί επί χρόνια σεξουαλικές πράξεις μπροστά στη μικρή της κόρη με αντάλλαγμα την πληρωμή.

Μεταξύ άλλων, το παιδί έπρεπε να βιντεοσκοπήσει μια σεξουαλική συνάντηση με έναν ηλικιωμένο άνδρα. Τώρα ανακοινώθηκε η ετυμηγορία.

Μια 35χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και εννέα μηνών επειδή ασκούσε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην εξάχρονη κόρη της.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Tübingen έκρινε τη μητέρα ένοχη για 33 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, ορισμένες από τις οποίες ήταν σοβαρές.

Επειδή, σύμφωνα με την ετυμηγορία, είχε επίσης τραβήξει γυμνές φωτογραφίες της κόρης της και τις είχε δώσει στον εραστή της, η γυναίκα καταδικάστηκε επίσης για παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Ο 32χρονος σύντροφός της καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και εννέα μηνών για, μεταξύ άλλων, ηθική αυτουργία σε σεξουαλική κακοποίηση, ορισμένες από τις οποίες ήταν σοβαρές, σε 31 περιπτώσεις και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 67χρονος φέρεται να πλήρωνε τη γυναίκα για σεξ και να πρόσφερε ακόμη περισσότερα για την παρουσία της κόρης της και την παραγωγή παιδικών πορνογραφικών κειμένων.

Δικαστής: Το κορίτσι στερήθηκε την παιδική του αθωότητα

Ο δικαστής έκανε λόγο για μια πολύ αγχωτική και ανατρεπτική δίκη. Τα γεγονότα της υπόθεσης είναι δύσκολο να τα περιγράψει κανείς με λόγια και κάποιες σελίδες της υπόθεσης αφήνουν κάποιον άφωνο.

Το κορίτσι είχε στερηθεί την παιδική του ηλικία, είπε ο δικαστής. Αυτό ήταν συγκλονιστικό.

Η εισαγγελία είχε κατηγορήσει τους δύο στην εν μέρει μη δημόσια διαδικασία ότι είχαν την κόρη της γυναίκας μαζί τους σε μια σειρά σεξουαλικών ραντεβού στο Altensteig, νοτιοδυτικά της Στουτγάρδης.

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, το κορίτσι έπρεπε να κινηματογραφήσει τις σκηνές, σύμφωνα με το δικαστήριο. Ξανά και ξανά, έπρεπε επίσης να καταγράφει τον αυνανισμό της μητέρας της και να ποζάρει η ίδια μπροστά στην κάμερα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις έλαβαν χώρα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2013 και Μαρτίου 2018.

Μεταξύ άλλων, οι συναντήσεις φέρονται να έλαβαν χώρα σε ένα δάσος στο χώρο αποσκευών ενός μικρού λεωφορείου.

Όπως εξήγησε ο δικαστής, υπήρχε ένα κωδικό όνομα για το παιδί: “Palm”. Ένιωθε πολύ άβολα για το όλο θέμα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο συνταξιούχος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Δεν είχε απαιτήσει και δεν ήθελε να είναι εκεί το κορίτσι, εξήγησε.

Το δικαστήριο είχε διαφορετική άποψη μετά τη λήψη στοιχείων την Τετάρτη. Η μητέρα είχε ομολογήσει κατά τη διάρκεια της δίκης και ζήτησε συγγνώμη από την κόρη.

Το κορίτσι το έσκασε από τη μητέρα του

Το 2018, το παιδί είχε εγκαταλείψει τη μητέρα του και είχε καταφύγει στη φροντίδα ενός οικογενειακού φίλου.

Τρία χρόνια αργότερα, εκμυστηρεύτηκε σε έναν φροντιστή μιας ομάδας κατοικιών όπου ζούσε.

Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία. Το κορίτσι είχε προσφύγει στη διαδικασία ενώπιον του Τμήματος Ανηλίκων ως ενάγουσα.

Ο δικαστής τη χαρακτήρισε απίστευτα γενναία

Η απόφαση δεν είναι ακόμη οριστική. Θα μπορούσε να κατατεθεί έφεση, όπως ειπώθηκε.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης