Το αεροδρόμιο του Μονάχου αναστέλλει τη λειτουργία του

Ακινησία στους σιδηροδρόμους και στα αεροδρόμια: Με μεγάλη προειδοποιητική απεργία, η EVG και η Verdi θα παραλύσουν μεγάλα τμήματα των δημόσιων μεταφορών την ερχόμενη Δευτέρα.

Επηρεάζονται επίσης λεωφορεία και τρένα σε επτά ομόσπονδα κρατίδια.

Γερμανία – MEGA απεργία: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες;

Οι εργαζόμενοι και οι ταξιδιώτες σε όλη τη Γερμανία θα πρέπει να προετοιμαστούν για εκτεταμένους περιορισμούς στις σιδηροδρομικές, αεροπορικές και τοπικές μεταφορές καθώς και στις πλωτές μεταφορές την ερχόμενη Δευτέρα.

Το αεροδρόμιο του Μονάχου θα αναστείλει τη λειτουργία του την Κυριακή και τη Δευτέρα

Λόγω της απεργίας, οι τακτικές λειτουργίες θα ανασταλούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, ανακοίνωσε η εταιρεία του αεροδρομίου.

Όπως ανέφερε, “δεν θα υπάρχει τακτική επιβατική και εμπορευματική κίνηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου”. Οι επηρεαζόμενοι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες αεροπορικές εταιρείες.

“Περίπου 200.000 επιβάτες αναμένεται να επηρεαστούν”, ανακοίνωσε ο Jost Lammers.

Ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου επέκρινε μαζικά το κάλεσμα της Βέρντι: “Η στάση εργασίας στο αεροδρόμιο του Μονάχου αντιπροσωπεύει μια άνευ προηγουμένου κλιμάκωση και είναι υπερβολική και εντελώς δυσανάλογη”.

Ο κόμβος του Μονάχου με διεθνείς και διηπειρωτικές συνδέσεις “πρακτικά κλείνει. Αυτό θα προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά, για να μην αναφέρουμε τη ζημιά στην εικόνα της Γερμανίας ως επιχειρηματικού τόπου”.

Όσον αφορά τους σιδηροδρόμους, σύμφωνα με την EVG, εκτός από την Deutsche Bahn, οι σιδηροδρομικές εταιρείες Transdev, AKN, Osthannoversche Eisenbahnen, erixx, vlexx, eurobahn και Die Länderbahn είναι μεταξύ των επηρεαζόμενων.

“Η ολοήμερη απεργία θα ξεκινήσει γενικά στις 00:00 τη νύχτα της 26ης προς 27η Μαρτίου και θα λήξει στις 24:00”, ανακοίνωσαν ακόμη τα δύο συνδικάτα.

Περισσότερη ενημέρωση σχετικά με την τεράστια απεργία στη Γερμανία ΕΔΩ!

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης