Αυτόματος πωλητής κουνιέται με κλάρκ στο Μόναχο

Επειδή η σοκολάτα που μόλις είχε αγοράσει κόλλησε σε έναν αυτόματο πωλητή στο αεροδρόμιο του Μονάχου, ένας 34χρονος οδηγός περονοφόρου οχήματος κατέφυγε σε δραστικά μέτρα. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Ένας άνδρας στο αεροδρόμιο του Μονάχου ανέλαβε τον αγώνα κατά του αυτόματου πωλητή με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο.

Ο 34χρονος οδηγός περονοφόρου εκνευρίστηκε από μια σοκολάτα που είχε κολλήσει στον αυτόματο πωλητή μιας εταιρείας στον χώρο φορτίου του αεροδρομίου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία: “οπότε ο κύριος πέρασε κάτω από τον αυτόματο πωλητή με τα πιρούνια του περονοφόρου του, τον σήκωσε και τον ταρακούνησε”.

Η ενέργεια του ήταν επιτυχής από τη μία πλευρά – η σοκολάτα έπεσε έξω και ο άνθρωπος έβαλε ξανά κάτω τον αυτόματο πωλητή. Ωστόσο, ο 34χρονος βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με ποινική έρευνα για φθορά περιουσίας.

Ο 34χρονος παραδέχτηκε ότι σήκωσε τον αυτόματο πωλητή, αλλά όχι ότι τον κατέστρεψε, σύμφωνα με την αστυνομία. Η διαχειρίστρια εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το ύψος των ζημιών.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.